Gå til innhold

Problem me vindusheis E-36 coupe


Turbo-Frank
 Share

Anbefalte innlegg

da e d no i såfall den elektoniske delen på motoren, feilen ligger nok da ikke i selveste releet, men i elektronikken som styre d. den kan LETT taes løs, men selges kun som komplett motor.... pris hos GSmotor: 1600,-+moms, pr side!! BRUKT!! å e treng til begge sider..ganske irriteranes når motoran faktisk virke...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

slit me at vindusheisan går kun 4-5cm i gangen når man trykke på brytern, så må man sleppe opp å trykke på nytt for nye 4-5cm... har hørt at d e en kjent feil på coupe å cabriolet modellan, nån som vet ka som bruke å ryke???

Sitter en posisjonsbryter/føler for å "føle" hvilken posisjon vinduet har i døra,mulig det er den som fusker :?:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

oki... da har e svaret på gåta..

GS sku ha 2000,- for en brukt motor=svin dyrt! kjøpte den ny hos BMW forhandler i tromsø for 2300,- helt ny!

har jo sjekka at den gamle motoren går helt fint når e fjerne ecu"en som styre ruta å kjøre på me direktestrøm, så da tenkte eg jo at d va ecu"en som va problemet.

i stedet for å bytte hele motorn så flytta e bare over den nye ecu"en på den motorn som sto i døra, samme problem som tidligere...

såååå, d vil si at når motorn blir bittelitt antydning til slitt, så koble ecu"en ut, å problemet oppstår jo leeeeeeenge før den egentlig e ferdig, når man koble strøm på dem så ser man at dem egentlig e helt fin.

på andre sida fikk e til slutt mekka i hop en egen krets me nån rele å dioder som jobbe i lag me d orginale å kjøre strøm direkte på den. vips, så funke den ruta som e egentlig måtte brukt 2000,- på..

grunn til at e måtte kjøpe den ene ny va at e svidde av den ene ecu"en mens e holdt på å finne en løsning på d. (tegna koblingsjema å testa i dagesvis..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...