Gå til innhold

Dekkstørelse?


painkiller24
 Share

Anbefalte innlegg

Det kan bli godkjent med forskjellig dekkdimmensjon foran og bak dersom man kan fremskaffe dokumentasjon på typegodkjenning av dette. Det er jo originalt på E36 M3 med forskjellig dimmensjon, men den har et annet understell enn f.eks 316. Det er det ikke alle biltrangsynte som vet, og derfor har altså mange fått godkjent forskjellig dimmensjon. Ellers er det også noen andre leverandører som har levert forskjellig dimmensjon godkjent, men jeg vet ikke hvilke. Min erfaring så langt er at man kommer langt med en god dialog ovenfor biltrangsynte. :-)

225/40-18 er den mest kurante dimensjonen å få på. Både godkjent og rimelig. Har du lik dimmensjon foran og bak slipper du også alt ekstra arbeidet med å få det godkjent. Men 8*18 ET35 til 8,5*18 ET45 blir det hele en enkel sak. Bare inn og vise, betale og få nytt vognkort.

Ta det evt. sammen med montering av senkesett (dersom du skal det), og ha med TÜV papirer på senkesett, samt kvittering på utført 4-hjuls kontroll så er det greit (trengs ikke dersom senking allerede står i vognkort selvf.).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...