Gå til innhold

"BMW 325i" på Discovery kl. 19:00 i dag torsdag


Gunnar
 Share

Anbefalte innlegg

Som topicen sier - det er "BMW 325i" det handler om i Wheelers Dealers på Discovery om 20 minutter. Tror det er E30 det er snakk om. Det er slikt bilfikseprogram. Har ikke sett det, men sikkert moro å få med seg for de som måtte interessere seg for eldre BMWer. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

19.00

(19.30) [Discovery Channel] Bilfikserne (1)

(Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «BMW 325i.» Bilentusiasten Mike Brewer og mekanikeren Edd China kryper under panseret på en brukt bilklassiker fra 1980, en BMW 325i Touring, for å få den på veien igjen.

19.30

(20.00) [Discovery Channel] Bilfikserne (2)

(Wheeler Dealers) Dokumentarserie. «BMW 325i.» Mekanikeren Edd China avslutter arbeidet med hjulopphenget og hjullagrene til BMW'en. Nå kommer den vanskelige delen, når Mike forsøker å selge den med fortjeneste.

Ehm.. Hæ?

Det er et eller annet som ikke henger helt på greip her. E30 var jo ikke kommet i 1980, og E21 kom verken som touring eller 325i. Må være 1990 eller noe de mener?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har sjekket litt i programmet og tror det skal være 80-tallet og ikke 1980. Står iallfall 1980s i den engelske programoversikten, så får satse på at det stemmer :wink:

Det er forøvrig et artig og nyttig program. Bruker å få det med meg hvis jeg kommer på det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var en '89 E30 325i Touring. Den ble fin til slutt gitt. :)

Men fikk bare med meg det siste kvarteret. Gjorde de noe særlig med det tekniske? De byttet vel ikke noe foringer eller noe som helst? Må jo ha vært mye slitt på den... Virket litt overfladisk shining, bortsett fra klutsjen da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble veldig fin, ja. De byttet panser, tåkelysene, blinkerne foran, listene og skiltene på støtfangerne foran og bak, olje til servoen, girmansjett, senterkopp til felgene og komplett eksosanlegg. Tror det var alt :) Du gikk glipp av en annen Touring de prøvde med Alpina-felger og Scorpion-effektanlegg. Grom bil og lyd :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...