Gå til innhold

rar ulyd i e46 328ia


maxmix
 Share

Anbefalte innlegg

Har en merkelig lyd i min e46, når jeg gir gass kommer det en ulyd ra motorrommet, en slags brummefløyt, om man kan kalle det det.. uansett, dette er en skikkelig iriterende lyd, og er mest fremtredende på morgenen når bilen er helt kald. da står den slik og bromm, bromm bromm konstant , MEN ikke når den står i park, bare hvis jeg ører stikka til drive eller reverse etc.. var på bmw idag og der påsto dem at det eneste de kunne inne ut ved feilsøkinga var at veivhusventilasjonen var tett og måtte byttes. men de kunne ikke garantere 100% at dette var årsaken til lyden.. skal tilbake neste onsdag og å bytta denne, så da får vi se da...

kanskje noen her som har peiling på bmw motorer og som synes det høres rimeligt ut at tett veivhusvent. kan orårsake denne lyden??

mvh

Lenke til kommentar
Del på andre sider

litt vanskelig og si så lenge man ikke hører lyden selv,men kan høres litt logisk ut..men hvis det var alt bmw fant på diagnosen så stemmer det sikkert..

har du noen form for garanti igjen på bilen så får du alt dekt i tilfelle så må ikke gi deg når du først er inne på verkstedet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

siden dette kan være nyttig for andre bmw eiere , type e46:

sak oppklart. det var trykkventilen i veivhuset og en slange som var gåen.

1223.png

del nr 1. + en av slangene var revnet.

MEN det kostet sjorta.. selve delen kosta 399kr , men totalen inkl. arb.timer ble 5400,- :(

uansett,dette resulterte i hvinelyd ved gasspådrag, "tutelyd" ved tomgang, pulserende, og "tutelyd" ved svake pådrag.. bilen blir også litt dau..

alle sa "luftmengdemåleren garrantert", men heldigvis så kan de sakene sine på havva bil, bmw kristiansand å de fant raskt ut hva som var galt :)

lærte også en nyttig ting, skal du kjøpe bmw, eller eier en fra før, så kan du teste om din bmw er i faresonen.. la bilen stå på tomgang, og skru av oljelokket, hvis du hører en snodig lyd når du tar det av er det denne feilen som er årsaken, du kan også høre en rar hvissling hvis du legger øret mot hullet.

jaja en erfaring rikere iallefall

EDIT: bildet kommer hvis du klikker på det

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...