Jump to content

Klimaanleggproblemer - 93`520i


Guest
 Share

Recommended Posts

Heisann.. som noen kanskje har fått med seg har jeg altså kjøpt meg e34... begynner å tvile litt på om klimanlegget virker som det skal.. er ikke så veldi imponerende kulde av det akkurat..

noen enkle tips til hvordan jeg kan få skikk på dette? håper ikke selgeren har lurt meg.. hvor kan jeg sjekke om jeg i det hele tatt har klima på bilen? må vel være en gassbeholder av et slag... det er manuelt klima jeg snakker om btw..

Håper noen kan hjelpe litt;)

Link to comment
Share on other sites

Ok.. men er det noen plass i motorrommet jeg kan sjekke dette? en beholder eller noe? inne i kupeen står der nemlig ingenting så vidt jeg kan se... hmmz..

Link to comment
Share on other sites

Fant du knappen med snøkrystall på?Det er ikke mulig å sjekke om det er gass i systemet,det kreves spesial utstyr for det.

Sånn ser kompressoren på AC anlegget ut.Du kan jo se under panseret om du finner den,er den ikke der har du ikke AC compressor.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jeg har iallefall INGEN knapper med snøkrystall på.. det var det jeg kommenterte når jeg kjøpte bilen også.. men han garanterte at det var klima på bilen... men vet noen hvor denne kompressoren sitter..?

Link to comment
Share on other sites

Du vet knappen som aktiverer varmetrådene i bakruta, er det en lang, smal knapp, eller har du tre kvadratiske knapper oppå hverandre?

Dersom du har a/c på din bil, skal det være:

Øverste knapp: - Varmetråder

Midterste knapp: - A/C (snøkrystallen)

Nederste knapp: - Luftresirkulering

Og i motorrommet skal du kunne se to isolerte rører med én ventil på hver, like innenfor høyre dempertårn.

Håper du finner ut av det nå :)

Link to comment
Share on other sites

mulig jeg har misforstått, men klima er vel ikke synonymt med A/C?

Klima-anlegg har vel de fleste biler, noen med automatisk klima andre med digital automatisk klima(klimatronic). A/C kommer i tillegg.

Folk flest blander sammen A/C og klima, som om det skulle vært det samme.., men når du har "kun" A/C så styrer du alt manuelt.

Klimaanlegg styrer viftehastighet, temperatur og styrer også luftspjelda inni bilen automatisk. Dette har iallfall jeg lært, og er i god tro på at dette er riktig.

Litt tilleggsinfo:

Klimaanlegg i kjøretøyer er konstruert for å utføre to grunnleggende funksjoner: De skal avkjøle kupéen til en lavere temperatur enn lufttemperaturen (utenfor kjøretøyet) og avfukte kupéen til et behagelig nivå.

Link to comment
Share on other sites

Uah.. har ikke fått sjekka.. hmm.. har noen bilder liggende da.. men jeg er enig med turbo-knut her.. AC og klima er to forsjkellige funksjoner..! noen andre som har manuell klima på e34 her?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...