Jump to content

Valsing av hjulbuer!!?


Øystein E30 M3
 Share

Recommended Posts

mhm, tar jeg ikke helt feil så finnes det et sted oppe på mine, på andre siden av veine fra Bergen go-kart senter, husker ikke hav den butikken het, men kan sjekke får deg, visst det er nærmt nok får deg da..

Link to comment
Share on other sites

Må ikke gjøre det på M3 E-30. Ser helt for jævlig ut, når man valser en firkentet skjerm bue. Se bare på den M-3 til Helge Vik. Det er ikke pent. Men det er din bil. Og er den org, så blir den som han andre her nevner, mindre hvert. Kjøp smalere dekk. Det skal gå å få på 235 på 10" felg.

Link to comment
Share on other sites

er enig i at valsing alà det vik har på bilen sin ikke er så fin, men jeg tror trådstarter bare skal valse kanten på innsiden, og det vil ikke syntest på utsiden. med rett innpress, så skal det ikke være behov for å valse så ekstremt mye.

denne bilen har 10 x 17" bak:

3+18+06+0191142727832.jpg

3+18+06+0261142727884.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ja å valse org E-30 og E-36 er fint, men ikke på org M-3 E-30. De har for firkantet skjerm, å da blir det ikke pent. Men om bare mann skal valse inn kanten, så ser man det jo ikke. Men om kanten skal strekkes, så blir det ikke fint. Men det er fint å tøft, på E-30 og E-36. Dette er min mening. Men vals i vei.

Link to comment
Share on other sites

mhm, tar jeg ikke helt feil så finnes det et sted oppe på minde, på andre siden av veine fra Bergen go-kart senter, husker ikke hav den butikken het, men kan sjekke får deg, visst det er nærmt nok får deg da..

Sikkert Bergen-bilelektronikk du tenker på...?

Vet hvertfall at de er svært useriøse der oppe. www.valsespesialisten.no sa at han skulle ha seg en tur til Bergen etter påsken. Hør me han.

Link to comment
Share on other sites

vals ivei er min mening.. skal det selv jeg, selv om de aller fleste syns dette er stygt og dumt.. men viktigste er at en selv er fornøyd :D

drit i alle andres meninger, ingen som bestemmer åssen bilen din skal se ut.. men dette er jo selvsagt bare synspunkter rundt det hele da men.. er vel sånn at det kanskje ikke er så lønnsomt på en orginal bil med tanke på senere, men det er opp til hver enkelt det.. lykke til :)

Link to comment
Share on other sites

Har vært "offline" noen dager jeg,men skal si det var komt mye meninger om denne saken:) virker ikke som valsing er så populært på en E30 M3,spesiellt ikke om den er i bra stand... og det er jo selfølgeli min,hehe:) men nå har det seg slik at jeg har kjøpt ett sett med felger (de har faktisk vært Helge Vik sine en gang:) og innpresset tror jeg var 10 bak og det er jo litt lite sammenlignet med orginalt som er 27... Slik jeg ser det så må jeg nok valse litt! Skal snakke med "valsespessialisten" i morgen,har hørt rykte om at han skal til bergen til helga! Viss det er noen som kan få det fint så er det nå han!? (har jeg hørt)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...