Jump to content

Runflat dekk på BMW E61


pixi
 Share

Recommended Posts

kanskje dust å si.. men vær 100% sikker på at dekket er punktert før du gjør noe..

jeg kjørte på vei til Geilo med Sommerdekkene på... hadde byttet samme dagen.. plutselig fikk jeg samme advarsel.. kikket rundt og så at det ene dekket holdt lite luft ( ikke faretruende lite)

så jeg ringte BMW der og da og fikk forklart at jeg hadde glemt å resette dekktrykkmåleren. Mulig det er helt unødvendig av meg å si.. men kanskje du rett og slett har glemt dette da du la om til sommerdekk.

er forøvrig en sensor som måler størrelsen på dekke når det roterer. det var i alle fall slik jeg fikk forklart det.. mulig det er litt feil..hehe

Mht runflatdekk og pris betalte jeg noe mellom 10 og 15.000 for 4 nye.. ( kan ikke helt huske hva det var.. men jeg syns å huske at det var dyrt)

I og med at du har en så ny bil kan du bare ringe BMW og høre om alt dette her. de er meget behjelpelige med slikt. Det følger med et kort som lister opp telefon-nummer du kan ringe.

det var i alle fall slik jeg fant ut av det.

Link to comment
Share on other sites

Har resetta måleren ja.

Og ja, det er garantert punktert, merka det når jeg nærma meg 80km/t og man kunne se det. Så er 100% sikker. Skal ringe BMW på Tirsdag, men bare lurte på noen erfaringer...

Link to comment
Share on other sites

På fatters MINI med RDC så er det samme sensor som for ABSen som registrerer rulleomkretsen på hjulene, som Håkon sa. Når det blir mindre luft endres rulleomkretsen og man får varsel.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...