Gå til innhold

Bilimport !


 Share

Anbefalte innlegg

www.tyskland.org er en side med det meste for de som skal importere en bil.

Du får jo regne på hva en bil fra f.eks Tyskland kommer inn på og sammenligne prisene på tilsvarende bil Norge, så finner du nok fort ut om det er noe å satse på eller ei.

Det er kjøpers marked nå, så det er ofte en del å prute på ved brukbilkjøp i Norge..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

http://www.mobile.de

Lønnsomhet ved inport avhenger av hvilken bil du skal kjøpe/ ta inn. Audi og BMW som eksempler, er noen typer som florerer på det norske bruktmarkedet. Dermed vil prisene presses såpass av volumet at det ikke vil lønne seg å gå veien til andre land. Tid er penger, og ved import som selvstendig går det mye tid. Ta noen telefoner rundt til noen du vet driver med import, prøv å få noen tips samt sjekk finn.no. Selv fant jeg en bil som var 25 000 billigere i norge sammenlignet med en identisk i tyskland (den bilen jeg har i dag).

Ta deg tid og gjør en nøye vurdering før du importerer første gang. Det er gnaske omfattende både papirmessig samt skaffe seg kontakter som er pålitlige i importland, eller som nevnt tidligere rise ned selv å sondere terrenget.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Foreslår at dersom du ikke får hjelp fra en erfaren person, så er import unødvendig.. Du får selvsagt et mye større antall biler å velge mellom, men prisene er ikke så utrolig forskjellige.. Og det viktigste er at risikoen er enorm ved import.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...