Jump to content

Katalysator defekt?noen råd?


Geir F
 Share

Recommended Posts

Er kommet i den sitvasjonen att katalysatoren har takket for seg(har vært problemer med den før oxo). Så nå lurer jeg på om jeg skal investere i ny eller stake ut og sveise fast ett rør gjennom den gamle. Har hørt att dette skal gi mere effekt men usikker på hvor mye? Bilen er en 525iA E-34 92mod. Kan det bli problemer med tanke på co2 måleren på bilen eller sitter denne foran katalysatoren?? Noen som har erfaring med dette på denne type BMW?Kan det stemme att det er to katalysatorer på denne bilen? :oops: Spør kanskje dumt men er litt usikker og vil ikke gjøre noe som kan få bilen til og fjuske osv. Om det går, hvordan vil lydnivået bli?

Link to comment
Share on other sites

Du for ny kata på biltema til 798, kjempe greier.. Du for problemer med avgass målingene uten kat. , for det problemt har jeg. Tror kat stjeler ca. 7 hester. Det med mer bråk vet jeg ikke...

Link to comment
Share on other sites

takker for alle svar. Tror jeg skifter hele eksosannlegget siden det som står på nå er ute på dato(småhull og gammelt). Noen som har peiling på pris? Tenkte kanskje på ett effektannlegg visst det ikke er for stor prisforskjell?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...