Jump to content

Min 325i e30 Cab (1991)


dj_maz
 Share

Recommended Posts

jah.. da skal jeg og lage en tråd om bilen min siden alle andre gjør det. hehe.

bilder og fremgang vil komme etterhvert.

begynner med litt specs og bilder så får vi ta det derfra.

er en 325i cab fra 1991 aldri vinterkjørt.

har gått 217000 km nå.

eksteriør:

farge: calypsrot metallic

styling: Rieger GTS bakfanger. infinity sideskjørter, lumma frontfanger, icc panserforlenger. sorte DE lykter fremme. sota blinklys på sidene og hvite fremme. helrøde baklykter. carbon BMW emblemer på panser og koffertlokk. Monovisker. 18" x 8 team dynamics monza felger. 215/35/18 dekk. hel og fin cab.

Interiør:

fullt skinn interiør med recaro stoler fremme og bak. hvite instrumentskiver. momo ratt og girkule fra momo i carbon. hartge gulvmatter. OMP alu pedaler.

elektriske vinduer og speil samt check panel oppe ved speil. momo skulderputer og bmw skulderputer bak. 3 stk ekstra instrumenter med hvit bakrunn i midtkonsoll.

Motor/eksos:

2,5 liter 325i motor. med alpina topp og 284 kam. samonta luftfilter. orginalt eksos utenom bakpotte som er fra scorpion med 2x 3" dtm stusser. orginal katalysator.

driverk:

orginale drivaksler. orginal kasse med forsterket innsats.

Understell:

komplett H&R 60/40 senkesett. orginale foringer

anlegg:

pioneer DEH-P5800MP, focal frontsett og høytalere i sidene bak. MB quart diskanter ved speila. focal delefilter til diskanter og frontsett. 12" DLS sub.

alpina 4*150W forsterker.

Bilder021mod.jpg

Bilder017mod.jpg

Bilder015mod.jpg

Bilder006.jpg

Bilder004mod.jpg

bilde19mod.jpg

P4270092.jpg

P4270093.jpg

P4270095.jpg

P4270101.jpg

P4270100.jpg

denne uken har jeg sparklet noen sår i cat killeren og lakket den på nytt. panserforlengeren er lakket på nytt. her er noen bilder

P4270002mod.jpg

P4270001mod.jpg

Planer:

M3 speil, grenrør, M-tech II spoiler. powerflex foringer hele veien. sandblåse og pulverlakkere alle understells deler. samt tectylere under bil. nytt senkesett med gule koni 60/40 senkefjærer. polering av toppdeksel på motor samt bukkehorn innsug. montere short shift. stålomspunnende slanger til bremser. mere dill dall kommer vel og etterhvert :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

monterte shortshift :) det ble konge med mye tettere giring

P4270003.jpg

M3 speil er bestillt og M-tech II vinge er også bestillt. skal lakkes og monteres onsdag eller torsdag 10 eller 11 mai :) gleder meg masse

Link to comment
Share on other sites

Skjønner ikke helt vitsen med "fuck you-merket" jeg eller. men har denne bilen gått i Hov i Oppland før? Mener å huske en 325 e30 med samme farge og samme merke på bakluka i fjor sommer..

Link to comment
Share on other sites

den gikk på hov tidligere ja. broren min hadde den for 3 år siden. også var det en kamerat av broren min som hadde den 1 år så gikk den på hov i 2 år. og nå er den tilbake på gamle trakter igjen. hehe. han som hadde bilen på hov hadde en kamerat som hadde kjøpt seg en sånn klistremerke maskin. så de skulle bare teste den. derfor er det fuck you merket bakpå

Link to comment
Share on other sites

bilen er i hvertfall lav nok :D

DSC00259.jpg

DSC00258.jpg

går og kjeder meg om dagene.. lakkereren som skulle sette på vinga mi på torsdag hadde ikke tid. så jeg måtte vente HELT til mandag... så da får jeg legge inn disse bildene imens.. kommer vel noen nye bilder så fort jeg har fått satt på vingen min og mine M3 speil :D

Link to comment
Share on other sites

tror M-tech 2 vinga blir bra. den er liksom ikke så stor. jeg heller synes ikke cab skal ha vinge. men så kom jeg over den M-tech vinga så synes jeg den var så pen. og ikke for kraftig. så tror det kan bli pent.

Dscn5815.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...