Jump to content

EBC Bremseskiver og klosser.


E36-M-Tech cab
 Share

Recommended Posts

Noe dritt? hmm, da har du enten kjørt på de gamle greenstuffklossene eller kjørt med en kloss som ikke passer ditt bruk. Nyere klosser har forbedret seg stort. Blant annet har dem blitt godkjent som oppgraderingskloss på Lotus. Alle slissa skiver lager lyd når man bremser ned. Sånn er det bare.

Link to comment
Share on other sites

Ferodo er seriøst. Skal til Nürburging i mars, skal montere ferodo 2500 før turen (koster ca 1400), selges bla på www.kollevold.no samt skifte over til dot 5.1. Billig og effektiv opgradering!

Fordelen med disse Green/red/yellowstuff klossene er at de støver lite, men det gir jeg **** i , bremsevirkning er viktigere en blanke felger. Da får de heller være svarte etter noen timer på ringen de felgene.

Link to comment
Share on other sites

YellowStuff har en friksjonsfaktor på 0.6 og tilsvarer ca Ferodo 3000. Forskjellen er at Ferodo har en tendens til og spise skiver, det har ikke yellow. Det skal praktisk talt være null rotorslitasje.

EBC er like seriøse som andre bremseprodusenter.

Som sagt var de gamle greenstuffklossene veldig dårlige til sitt bruk. Det har kommet mange nye bremselegeringer som gjør EBC's produkter på linje med de beste. Yellowstuff er blandt annet godkjent for gate og banebruk, pga den nye legeringen.

De som kun sverger til visse produkter får gjøre det.

Link to comment
Share on other sites

Yellowstuff er blandt annet godkjent for gate og banebruk, pga den nye legeringen.

Er de godkjent for gatebruk?? Hmm, det er jo et viktig poeng. Har noen noe erfaring med de?? Kan de brukes om vinteren feks?

Yellowstuff R er yellowstuff med den nye legeringen. Den er godkjent på gate ja. Se http://www.brakes.no Jeg har dem ikke på bilen enda, men har liggende sett til foran og bak. Jeg skal bruke de på prosjektet mitt. Jeg har ikke brukt dem i praksis nei, men dem tåler alt mulig av vær og vind, brukes jo i rally blandt annet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...