Jump to content

Etterlysning E34 sølvfarget 518i


Glenno
 Share

Recommended Posts

Ja som Tema teksten er skrevet etterlyser jeg en sølvfarget bmw 518i 93 mod. Denne ble inatt stjålet mellom kl 23 - 0630 i åmot Modum (mellom Vikersund og Hokksund). Reg nr BN 62 307. Kontakt politiet, pm meg eller prøv mob 98656102. Har ikke dusør å komme med men takknemlig om noen kunne vært på utkikk.

Mvh Glenn

Link to comment
Share on other sites

Ja ja en gledelig overraskelse av min samboer som kontaktet kanal 24 og fikk leie bil en hel uke. Hørte på radioen nettopp å bli veldig overrasket. Bilen er forsatt på frifot for å si det sånn.

Link to comment
Share on other sites

Ja fin gave når jeg bare har dele kasko som ikke dekker leiebil. Tar vel sikkert tid å få fikse bilen om den blir funnet eller i påvente av et skadeoppgjør. Må vel sikkert kjøpe meg noe vrak å kjøre med så veldig irriterende utgifter. Må si jeg følte meg litt forbannet men kansje mest satt jeg igjen med en skuffende følelse. Har jo tross alt prøvd å holde den bilen med godt vedlikehold selv om det bare er en 518 som er 14 år gammel. Vel iallfall gratis leie bil ei uke takket være samboer og kanal 24 :-).

Link to comment
Share on other sites

er jo deilig og få gratis leiebil da kan hende den har blitt funnet før leiebil kontrakten har gått ut da;)

skal holde øyene mine på veien etter den på disse traktene.

er ofte ute og kjører varer så kan hende den dukker opp hehe;)

Link to comment
Share on other sites

Jo takker for at du vil følge med kongstian87.

Joda mulig byttet om men den har/hadde bmwccn skiltrammer foran og bak, Bmwccn merke i grillen, bmwccn klister merke i bakruta, rundt tanklokket kan du kansje se at det at det er lakket rundt, nederst på framdør er også flekket/ lakk rust. Ellers så er bilen helt orginal. På profilen min har jeg en link til en hjemmeside med et par bilder. Skal prøve få lagt ut bedre bilder. Taxi sjåfører, venner og noen venner i lastbil bransjen holder et utkikk også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...