Jump to content

Ujevn tomgang på 320 - 91 mod


donborris
 Share

Recommended Posts

Gratulerer! :)

siterer litt tidligere innslag..

"vil foreslå å bore et lite drenerings/lufte hull dersom problemet oppstår igjenn og igjenn, og det ikke nytter å få lykta helt tett med fugemasse o.l.. Har goe erfaringer med det.. Blir det da fukt i ..."

når det gjelder tomgangen foreslår jeg (som også står tidligere i forumet..) også å spraye litt startgass på kanalene/slangene som går fra luftfilteret og inn i motoren, for å se om den suger falsk luft.. hadde litt problemer med dette på x'en min (e34..) og den var helt vill på tomgang! rusa og hoppet på turtallet..

lykke til!

Link to comment
Share on other sites

Hvis tomgangen jager litt med en gang du starter bilen, er dette "normalt". Det er bare den elektriske choken som leker litt med turtallet. Dette skal forsvinne etter du har kjørt litt. Og når det gjelder dugg på lyktene. Så kan du ta dem av, legge dem innpå et varmt rom og la de tørke helt. Så kan du fuge over diverse sprekker ol :) så lenge det ikke er sprekker i glasset da :P

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

ICV(Idle Control Valve) ligger i helvette!

Den ligger under innsugsmanifoilen og jeg regner med at din E36 er enda trangere i motorommet enn min E34.

Du kommer kun til den med å fjerne LMM, Dynamoen og alt annet som ligger i veien. Det er heller ikke enkelt å komme til ICV fra undersiden.

Tommelfingerregelen er å skru løs pluggen til Lambda når motoren står og jager. Stabiliserer turtallet seg, så dra på verksted og få tatt skikkelig diagnose. Mest sannsynlig at Lambda er gåen. Pluggen ser du under bilen. Lambda står på Katta! Følg kabelen!

Hvor ligger tomgansventilen på e36?
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...