Jump to content

trist e30 eier,trenger hjelp


tinderholt
 Share

Recommended Posts

Har en 320i som jeg byttet motor i.....

men det var gjort så fikk jeg problemet med at den ikke går over 2500o/min..går strøken på tomgang men så fort jeg gir noe gass så kveles den.....har byttet alt som er bytte tror jeg.....å når jeg gir full gass smeller det i luftmengde måleren.. har byttet lmm, tennplugger, plugger, fordelerlokk, ledningen fra fordeler og opp i modulen på innerskjermen, BTR, byttet modulen på innerskjermen, styreenhet.. den funket når jeg tok den ut, den har stått i ro siden romjulen 2006. nett satt nedi ny bil..

Link to comment
Share on other sites

Har hatt samme problemet på en annen bil, høres vedlig ut som du har lekasjer fra luftmengdemåler til innsug en eller annen plass, da jeg var ute for det samme var det hull i belgen, vanskelig å se, men se etter det.

Link to comment
Share on other sites

Siden du har byttet reim så tør jeg vedde på at det er tenninga som er helt på jorde. Tenninga er lett å justere... vri motorn til tdc (ød), ta av fordeler lokket og sjekk hvor rotorn peker. Det skal enten peke rett mot tdc merke, eller i helt motsatt rettning. Peker den den i motsatt rettning dra veiva engang rundt og se igjen om den står rett. Har du hatt av det ytre reimhjulet på veiva må du sjekke at tdc merket står rett i forhold til tdc merket på det indre reimhjulet på veiva, har selv bomma på det engang. Står tenninga bare litt feil kan du løsne på fordelern og vri forsiktig på den mens motorn er i gang. For å få det helt rett må du ha tenningslampe.

Håper det kan være til hjelp.

Link to comment
Share on other sites

heisann, jeg har også en 320i jeg har byttet motor i og jeg har latt bilen stå i noen måneder nå og da jeg skulle til å starte den for et par uker siden gikk ikke turtallet høyere en 3000 o/min...

Men idag så var det flott vær ute så jeg gikk ut for å lufte bilen og starta motoren så den fikk bli varm, jeg lot den stå på tomgang i ca 20 minutter, jeg gikk ned for å ruse den litt, og vips, der gikk den som normalt igjen :P

Så prøv du også, å la den stå på tomgang i 15-20 min og se om det er blitt bedre da :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...