Jump to content

Fikse opp felger til sommeren.. Hjelp!


ruberhai
 Share

Recommended Posts

Bare å begynne å svette,bruk autosol på en grov microfiberklut og poler,ha mange kluter tilgjengelig fordi de blir svarte etterhvert,Teknikken med å polere med autosol er å polere så hardt du orker,ta i skikkelig(da blir det speilblankt)

Link to comment
Share on other sites

demonter dekk og ventil, sett bilen på bokker bak å sett noe forran og bak forhjulene så den ikke kommer noe sted, sett på felger uten dekk bak, 3dje gir på tomgang å poler men autosol og sånn grov vaske tingfilleklut som moradi sikkert har i kjøkken benken! dette er prøvd å funker fint! obs, pass finger tupper innert på kanten! hehe:)

Link to comment
Share on other sites

Hvis du har tilgang på dreiebenk så kan du lage deg en jigg med enten 4x100 eller 5x120 og bruke vanlige bolter å skru felgen fast og sette på en 2000 omdr (hvis du 'tør' ) og polere derifra, Jeg kjøpte meg ett alu polish sett på www.gasolin.no til en billig penge. og så langt så har det fungert veldig bra. har bare ikke hatt tid å ta alle felgene enda. det går også fint slik som de andre sier. tar bare litt tid. tolmodighet og svette.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...