Gå til innhold

Fikse opp felger til sommeren.. Hjelp!


ruberhai
 Share

Anbefalte innlegg

Bare å begynne å svette,bruk autosol på en grov microfiberklut og poler,ha mange kluter tilgjengelig fordi de blir svarte etterhvert,Teknikken med å polere med autosol er å polere så hardt du orker,ta i skikkelig(da blir det speilblankt)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

demonter dekk og ventil, sett bilen på bokker bak å sett noe forran og bak forhjulene så den ikke kommer noe sted, sett på felger uten dekk bak, 3dje gir på tomgang å poler men autosol og sånn grov vaske tingfilleklut som moradi sikkert har i kjøkken benken! dette er prøvd å funker fint! obs, pass finger tupper innert på kanten! hehe:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du har tilgang på dreiebenk så kan du lage deg en jigg med enten 4x100 eller 5x120 og bruke vanlige bolter å skru felgen fast og sette på en 2000 omdr (hvis du 'tør' ) og polere derifra, Jeg kjøpte meg ett alu polish sett på www.gasolin.no til en billig penge. og så langt så har det fungert veldig bra. har bare ikke hatt tid å ta alle felgene enda. det går også fint slik som de andre sier. tar bare litt tid. tolmodighet og svette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...