Jump to content

Veivhusventilasjon E46


330xi
 Share

Recommended Posts

Heisann!

Lurer på om det er noen som har byttet veivhusventilasjonen på en E46 før? Denne er vistnok tett på bilen min, så lurer på om det er veldig innvikla å bytte? Regner med man må av med innsuget for å komme til?

Link to comment
Share on other sites

Takker!

Stemmer, ja har forstått det slik at jeg har ikke-isolerte slanger siden bilen min er import og derfor egentlig beregnet på et varmere klima....

Hvilke symptomer hadde du? Min bruker mye olje...

Link to comment
Share on other sites

Min jaget litt på tomgang. Tok av dekselet som ligger over innsuget. Da så jeg at slangen som går fra bakerst på innsuget og til veivhusvent var sprukket. Tenkte at dette kom av tett veivhusvent, så jeg byttet alle slangene og selve veivhusventilasjonen. Det viste seg at veivhusventilasjonen var tett.

var litt plundrete å få innsuget av. tok litt tid før jeg fant ut at det i tillegg til å være festet med de 9 skruene på toppen, så var det festet nede på blokka under selve innsuget.

Link to comment
Share on other sites

Tror jeg brukte to små kveller. byttet startmotor samtidig. også byttet jeg innsugsmanifoilpakningen, når jeg først hadde det av.

Når du først har det oppe er det jo lurt å gjøre reint tomgangsregulator, sjekke alt av belger osv.. er jo en del mikkmakk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...