Jump to content

Store hjul og senk, problemer? (e36)


Mexos
 Share

Recommended Posts

Skal kjøpe nye sommerhjul til bilen min og har bestemt meg for å gå for 18". Det jeg er litt bekymret for er at bilen min ser utrolig lav ut. Ser ut som den er senket 60/40, men vet ikke da det kun står fjærnr i vognkortet og ikke hvor mye den er senket. Vil jeg få problemer med rubbing hvis jeg går for 18"? Hvilken dekkdimensjon anbefales og hvilket innpress passer best? jeg har originalt M tech understell og vurderer å kjøpe nye M tech fjærer å heve den litt hvis jeg får problemer med rubbing. Er de skummelt høye igjen? Det må jo se pent ut også.

Bilde av bilen:

bmw1.jpg

bmw24.jpg

er også lov å komme med forslag til felger som kan passe bilen.

Link to comment
Share on other sites

Synes ikke den ser så voldsomt lav ut. Tviler på du får problemer med 18" hjul så lenge du velger rett bredde og ET.

På mine tidligere E36'er har jeg hatt 8x18" med 225/40 dekk. ET35(?). Dette gikk helt fint, og de bilene de stod på var også en god del senket.

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil anbefale felger med tilnærmet originalt innpress. Tidligere senket jeg bilen 80/60, og kjørte da dimensjonen 225/40-18 med felger 8J ET35. Dette viste seg å være en dårlig idè, da dekkene tok i hjulbuene. Løsningen ble valsede hjulbuer og dekk med 35 profil. Ikke akkurrat komfortabelt.

I dag er bilen senket 60/40 (ca. like lav som din), felgene er Alpina med ET47. Jeg bruker dekk i dimensjonen 225/45-17 forran og 245/40-17 bak. Dette fungerer utmerket, uten subbing eller noe. Alpina felger i 18" (225/40-18 og 245/35-18) vil fungere like fint, da rulleomkretsen blir nesten identisk med 17".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...