Jump to content

Mexos

Members
 • Posts

  5938
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mexos

 1. Bilen lever godt enda den har bare ikke gjort så mye som er verd å poste
 2. Må vel modifisere stikket til motornettet, bytte motorfester og bunnpanne som JulianS sier, ellers er det ganske rett fram. SÅ trenger en ny gassvaier tenker jeg og ordne et feste til coilene.
 3. Jeg har faktisk prøvd alle 3 De er morsomme på hver sin måte Både GTI'n og 130i'n er jo biler som ikke ser spesielt spreke ut, og kan derfor være en morsom overraskelse 130 er en utrolig morsom bil. Meget gode kjøreegenskaper og en herlig lyd. De holder seg også godt i Pris. GTI'n føles kanskje sprekere pga. den river i rattet når en kjører, men dette er jo en mer vanlig bil enn de andre og vil nok holde seg dårligere i verdi enn 130'n, samt at kjøreegenskapene ikke er like gode som på BMW'n. Ae86 e en morsom bil, men den mangler litt effekt for å være perfekt. Den er dog meget leken og har morsomme egenskaper, men Subaru Motoren er tørst og litt utdatert. Tror faktisk jeg heller ville valgt Subaruen foran AE86, da jeg liker frontfangeren på den bedre, samt at Subaru logoen er litt fetere å ha i fronten enn Toyota merket i mine øyne Av disse tror jeg nok at jeg ville valgt 130'n, men jeg er nok litt for merkebevisst til å kunne dømme rettferdig, men den er en morsom bil som er litt mer prakisk og bedre utstyrt enn AE86. Tror det er den bilen som vil holde seg best i pris og pga det er såpass få i Norge. AE86 får man en nyere bil for pengene, men tror kjøregleden er får i en slik fort kan oppnås i en billigere Mazda MX-5. Baksetet er ikke brukende til passasjerer, så en må se på den som en toseter. GTI er og blir en sprek golf, men fortsatt en golf(Samme gjelder vel 130, men lyden er så rå at man glemmer det fort )
 4. 18" blir bra det Får meg til å tenke på Dr_S sin gamle isbil
 5. Ta deg en tur på verksted og få en mekaniker til å lokalisere feilen. Er bedre enn å bytte ditt og datt i blinde når en ikke har kunnskap til å finne feilen selv. Koster nok ikke mange kronene å finne ut hva som er galt
 6. Komplett med hjerne, girkasse osv tror jeg koster noen kr ekstra. Anbefaler deg å ta vare på den gamle motoren i tilfelle du må flytte over noen deler til den nye Koed selger som nevnt motorer, får de levert på pall på døren
 7. Skal vel ikke bytte ut de gule frontlyktene? De er jo knall fete, og er de originale er de sjeldne og dyre og.
 8. Ser ut som et fint eksemplar. Kjekt å se en i rød og, de er pene
 9. Jeg har kjøpt uoriginale pumper på Koed til en 300-400kr ca og de har fungert veldig bra
 10. Ligger en del på nettet mener jeg. Nyeste sesongen gikk vel hver onsdag på Discovery tidligere i år, men den er kanskje ferdig nå.
 11. Er vel ikke leiebil på del kasko? En har ikke krav på leiebil om en ikke har dette i sin egen dekning. Det vanlige er at ditt forsikringsselskap kjører fullt krav mot motpartens forsikringsselskap, så må de vente på at saken skal ferdigbehandlet hos motpartens forsikringsselskap. Dette kan ta tid. Jeg ble påkjørt med del kasko en gang og måtte vente 6 uker før saken var ferdigbehandlet hos motpartens selskap og oppgjøret kom. Ved kasko reparerer ditt selskap bilen og tar diskusjon med motpart i etterkant dersom det drøyer. Er derfor litt kjipt med del kasko at det kan løpe på en del ventetid. Er nok riktig det ditt selskap sier at du må purre motpartens selskap, men som forsikringsselskap burde de bidra til å purre siden du er deres kunde. Om ikke hadde ikke jeg vært veldig fornøyd med servicen for å si det sånn. Som nevnt ovenfor kan ditt selskap overkjøre motparten dersom de ikke gir svar innen rimelig tid. Hva fristen på dette er vet jeg ikke, men tror det er 6 eller 8 uker. Det er uansett dessverre bare å smøre seg med tålmodighet.
 12. Er vel vanskelig å få til uansett med åpen diff?
 13. Tesla er det ingen vits i å lease som firmabil. En får ikke momsfritak på EL bil på Leasing og det er derfor dyrt å kaste penger ut ruta på MVA hver måned. Da er det bedre med lån. vedrørende trådstarters problemstilling ville jeg valgt 1-serien. Den er veldig morsom å kjøre med m-pakke og er i mine øyne et bedre valg mtp. Bykjøring. Utstyr betyr også mer en et litt større karosseri etter min mening. Jeg har kun hatt 3-serie før og kjøpte i fjor min første 1-serie og er veldig fornøyd med kjøreegenskapene. Skikkelig gokart.
 14. Har aldri turt å regne på det, men det må jo ha blitt flere hundre tusen i løpet av de 10 årene jeg har hatt bil. Merker at påkosten har endret seg litt etter hvert som en er blitt mer voksen. Før kunne jeg kjøpe mye unødvendige ting, mens nå bruker jeg penger på å holde bilen teknisk 100%, og legger mer penger i kjøreopplevelse og utstyr, bilpleie og lakk, samt komfort kontra styling og den gata der. Så har jeg lært meg å heller legge i mer penger når jeg kjøper slik at jeg slipper å ettermontere alt mulig rart i ettertid. Original komplett m-pakke og annet utstyr er derfor must ved handel. Bedre å legge i 15000kr ekstra ved kjøp enn å påkoste 40 i etterkant for å få likt resultat. Påkost på gammelbilene er jeg også mindre opptatt av, da de ikke taper seg i verdi, og en beholder biler som etter hvert blir mer og mer sjelden å finne i god stand.
 15. Brukte Gårdsmekk prinsipp en gang med hell. Satt en stropp rundt pumpa og dro igjennom nyra på grillen. Fikk dratt den ut til slutt, men den sitter utrolig godt! Angående reimhjulet på veiva så trenger man en god latmannsarm for å få nok moment. Kan bruke en kort fra et pipenøkkelsett og dra utpå et rør eller lignende fra garasjejekk, så er det bare å dra løs.
 16. Bra du står på med Rustarbeidet. Ser jeg blir småprovosert over å se hvilke løsninger tidligere eiere har gjort for å "fjerne" rust. Enkelte burde ikke få holde på med slikt, skikkelig Amerikansk løsning Bra du gjør en skikkelig jobb og får den hel og fin igjen
 17. Viskosekoblingen løsner som regel dersom en tar en skikkelig tang og gir den en kakk (Linx gjenger så må skru feil veil) SÅ er det 4 bolter på remhjulet så er det løsnet. Så må en skru ut vannpumpa. Her er det gjengehull klargjort til å presse ut pumpa, så en skrur bare ut skruene til pumpa, setter de i gjengehullene og skrur inn så vil en presse ut pumpa. Huske å løsne alle skruene så festene ikke knekker. Da kan en få et bra prakk med å løsne pumpa), Så må en og skru av remhjulet på veivakslingen, så er det bare å løsne alle skruene til dekselet Samt veivakselsensoren, men det er bare en skrue. Det tror jeg var alt.
 18. Orange ledning er vel airbag?
 19. Ikke glem å skjekke luftfilter og mtp co Ser ut som et morsomt prosjekt
 20. Synes bilen har blitt veldig pen jeg
 21. Kvalifiserer vel til bakskjermbytte så tipper det blir ganske mange lapper!
 22. Synes det er vanskelig å prissette sånne biler, da det er så få av de. Er vel etterspørselen som til slutt bestemmer hva de går for.
 23. Ble mange flotte bilder Dette var et kjempetreff
×
×
 • Create New...