Gå til innhold

SOLGT!! 1994 E36 320i Coupe


bbmw
 Share

Anbefalte innlegg

Veldig flott bil dette her! Må si jeg vurderer den sterkt. Det eneste som "trekker" ned for meg er at jeg ikke er så glad i den fargen og at interiøret ikke er skinn.

Men, det er en coupe, den har ikke gått langt, den er ganske billig med tanke på hvordan den ser ut og at det ikke er noe rust på den.

Jeg skal absolutt sette meg ned å vurdere å kjøpe denne :)

-Vegard

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja men da var godt å høyra:) Kjekt at nåken legger merke til den forholdsvis lave kilometeren, sammenlignet med andre bmw'er og ikke bare bling bling og styling. Men bilen må eg si ser veldig fin ut me de felgene;) Holder på å laste opp bilder av motorrom på flickr.com, som er har linket til lenger oppe. så kommer interiøret senere idag :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da står bmw'en helt klar, ny vasket innvendig/utvendig og klar for ny eier. Intresserte bees ta kontakt! Bilen selges, da eg var å hentet meg ford escort cosworth i går:D (som skal fortolles..)

Pris kan diskuteres dersom bilen går før 14. september :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fikk desverre ikkje gjort dette før eg reiste ut i går, sitter på statfjordfeltet nå (nordsjøen). Men eg kan høre fint med samboeren min om dette er mulig. Men eg lover et strøkent interiør:wink: Skal sjå kva eg får til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...