Gå til innhold

Høytalere E 39


 Share

Anbefalte innlegg

Ikke noe problem. Det meste av 5.25" passer bare dem ikke blir for dype. I e39 står høytalerene i en kasse på 3liter ca. Når du monterer nye høytalere i dem blir det en liten klippe på undersiden. Denne bør du tette. Med feks sicaflex eller lignende.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når du monterer nye høytalere i dem blir det en liten klippe på undersiden. Denne bør du tette. Med feks sicaflex eller lignende.

Kan du forklare dette litt bedre for en som aldri har gjort slikt før? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På orginal høytaleren er det en liten tapp under der den skrus fast. Denne tappen er ikke på andre høytalere. Så da blir det en klippe der. Den bør tettes Så en får en tett kasse til høytaleren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For å gjøre jobben endel lettere så bruker du ledningene som orginalt går ut i døra. Dem er ikke så værst. På den kasse/boksen sitter det orginalt ett lite delefilter klipp av ledningen som går inn på dette og sett den på det nye dele filteret som du har kjøpt. Så borrer du ett lite hull i boksen til ledningen som skal gå fra delefiltere til midbass. Og limer igjen rundt denne så boksen blir tett. Det orginale delefilteret kan bare stå på kassen så den holder seg tett.

Så monterer du diskantet på samme sted som den orginale sitter.

Skal du bruke en ekstern forsterker så trekker du ledningene frem til kickpanelene. Der finner du ledningene som kommer inn fra døren. Husker ikke fargen, men det er 2lednigner som er tvinnet. Høytaler ledningner er altid tvinnet i bmw. Men siden du skal bytte høytalere kan du jo sjekke fargen for sikkerhets skyld.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...