Jump to content

E36 som nekter å gå ordentlig på tomgang, fikset!


Kai-P.
 Share

Recommended Posts

Det begynte helt plutselig i dag, må holde en fot på gassen hele tiden når jeg trykker inn clutchen på vei inn i et kryss. Motoren faller rett ned på ca 500 omdreininger og går fryktelig ujevnt, må gjete på gassen for at det skal skje noe. Tok av kontakten på LMM, men det utgjorde ingen forskjell. Tok av kontakten på gass-spjeldføleren og motoren gikk fint en stund, kan det være denne? Tror ikke det er lambdasonde da bilen går normalt på alle turtall bortsett fra på tomgang. Bilen er en 98-modell E36 318i. Alle tips og erfaringer mottas med stor takk.. :)

Link to comment
Share on other sites

Det du kan prøve på.. Er å koble vekk negativ-ledningen fra batteriet over natta.. Mulig dette hjelper litt på..

Likevel, om det ikke skjer noe når du drar ut en kontakt, er det vel kanskje fordi den kontakten ikke gir noe signal i utgangspunktet.. Motoren går nok på nødsignal likevel den altså..

Jeg skjønner derimot ikke at den går normalt uten gasspjeld sensor, siden denne måler hvor mye spjeldet er åpent, og bensin deretter..

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal prøve det du sa, etter å ha ha kjørt med gass-spjeldføleren frakoblet en stund så er alt like ille, er ikke lange stunden motoren går normalt, vanvittig irriterende dette her.. En ting jeg la merke til, etter å ha koblet fra gass-spjeldføleren kobler antispinn seg ut, er det normalt?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...