Jump to content

Verksteder som sliper topper


pannekake
 Share

Recommended Posts

Driver å leter etter ett verksted i oslo for å få trykk testet og slipt toppen til en 89mod 535. Er en smule haste sak, så jo fler verksteder jeg har på lista jo større sjans er det for at jeg kan få det gjort imorgen. Bilen står godt plantet på plenen til en kamerats huseier med en motor i tusen deler. Kan jo forsåvidt skjønne at det er mindre populært,m så hurtig skruing på meg og innkjop av en kasse øl til huseieren :) Vet så lang i oslo om motorteknikk oslos sylinder service og ski motorverksted

Link to comment
Share on other sites

Kan være at stenshagen bil lillestrøm eller oslo har det gamle utstyre for å trykkteste .regner med det er det du mener da disse toppene ofte sprakk fra vannkanal opp til kamlagringen.Sliping av topp kan Nissan verkstedet i lillestrøm muligens gjøre for deg.

Link to comment
Share on other sites

endte med å sende den til ski motorverksted. virket som en trivelig gjeng. Glemte selvølgelig å ta med dekselet til fronten av toppen, og da jeg kom tilbake var toppen allerede vasket og klar til å testes og slipes. han regnet med at jeg skulle få den tilbake på mandagen eller tirsdag. Og da begynner morroa med å sette alt sammen igjen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...