Jump to content

Panser går ikke helt igjen


Lilleng
 Share

Recommended Posts

Panseret på min 318i sedan 91' modell går ikke helt igjen. Er en større sprekk enn det som er vanlig over hele, spesielt helt nederst foran ved lyktene... Sprekken ser ut til å være større over venstre lykt. Noen som har vært borti dette før? Greier ikke helt å finne hva som sperrer, eller om det er mulig å justere det på noen måte...

Link to comment
Share on other sites

Tok noen bilder nå om det hjelper... litt mørke, men håper det er mulig å se. Kan noen markere med rødt hva og hvor jeg bør se for å finne feilen eller hvor jeg kan justere? Er en liten bulk på den høyre siden over lysa, men vet ikke om det har noe betydning...

Jeg har prøvd å justere lysene nå også, men ser ikke ut til å påvirke panseret...

3cowljzmrdmf8r5q8qgy.jpg

1nxfx3eo6pu18emu2vf3.jpg

5kxm6r6e47z4kx3auu8l.jpg

msud5n9wx5susbp1vuar.jpg

Link to comment
Share on other sites

er noen gummi knotter som panseret hviler på, prøv å skru de lenger ned, tror det skal være det på e36 også.. viss ikke prøv låsekassa, som holder panseret fast, juster den lenger ned, eller kroken på panseret lenger opp.

Link to comment
Share on other sites

hadde det samme problemet på min og. trur det var vaieren som går inn i låsemekanismen til panseret. det var veldigt treigt så låste ik heilt fast. var verst på passasjersiden. men blir bedre med WD40 og litt jokking med eit skrujern. verd å prøve hvertfall.

Link to comment
Share on other sites

http://nettbutikk.gsbildeler.no/openImage.php3?imgPath=bilder/17285.gif

Nummer 7 og 16 er låsen til panseret. Om du ser nærmere på bolten med fjæra rundt så ser du at det er ett spor i hode på bolten. Her holder du igjen med en flattrekker, mens du løsner muttera helt innerst på bolten.. Deretter skrur du bolten innover til panseret går skikkelig igjen.. Deretter strammer du muttern så bolten ikke skrur seg ut igjen..

Kan godt være du mangler noe, men du ser jo på bildet hvilke deler som skal være der?

Link to comment
Share on other sites

Det meste mangler her skal jeg si deg! Verdens værste bilkjøp har jeg funnet ut i ettertid... prøver å fikse det jeg kan selv, derav mange forumposter på bimmers.no :wink:

Både nr 7 og 16 har jeg der iallefall... så får se om jeg får det til...

Link to comment
Share on other sites

Joda de var der de... men det meste andre mangler tror jeg... Skal prøve å justere de i morgen, selv om jeg har sett på det og ikke helt skjønner hvordan det skal gå seg til... jeg sier ifra om jeg ikke får det til iallefall! :?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...