Jump to content

Ryggelysbryter - E34 540ia, hvor?


S.Hafsmo
 Share

Recommended Posts

som topic sier, hvor ligger bryteren som aktiverer ryggelyset når girspak plasseres i R? dette er da på en 94 E34 540ia.

har et problem med at jeg må dra girspak litt mot meg for at ryggelysa skal komme på, så enten har bryter flyttet seg, ellers holdes ikke spak i rett pos. lenger.

ligger brytern oppe ved spak, eller nede ved/på kassen?

Link to comment
Share on other sites

Bryteren sitter vel inne i girkassa??

Du har en ledning som er koblet til på utsiden av girkassa som er til ryggelys... (ihvertfall sånn på kassene jeg har sett :P)

Nå er det manuell kasser jeg har sett da.., så vet ikke om det er likt på automat. Automat kassene har vel noe styring i tillegg sammen med spaken eller noe??

Link to comment
Share on other sites

Prøv med en telefon til en forhandler. eller søk i basen hos gs eller noen av di andre som selger BMW deler. Pleier å kalles ryggelys bryter. på en manuellkasse pleier den sitte på utsiden av girkassen og blir aktiver når du legger in revers. Jeg prøvde et søk hos gs men fikk ikke opp alle automatkasse bildene. :cry:

Link to comment
Share on other sites

ligger oppe ved spaken, der ligger ein girvelgerbryter. Denn indikere vel i intrumentet og. Korleis er de me indikatoren der som visser ka gir posisjon du har den i? Tenker på revers om den lyser fint når den står i revers. litt vanskelig og forklare..

Link to comment
Share on other sites

vel, den viser R i displayet, uten at det blir lys. må dra den en halv cm bak for at det skal bli lys. men tror egentlig jeg driter i det, får bare være sånn til jeg får manuell kassen.

takker for tilbudet Jon! :)

hvordan går det med bilen? kassen fungerer knirkefritt enda?

Link to comment
Share on other sites

jo bilen går helt strøkent den! :D kassa fungerer helt utmerket, men får jo den forbanna feilmeldingen i check controllen hver gang jeg startet opp da, og DET irriterer meg litt..(har kobla fra den ringeklokka :wink: )

eriklepe: var anderslien her inne som demonterte delene under ombyggingen, så er ikke sikker... :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...