Jump to content

Trimming av BMW 525 D evt 520 D og max effekt?


cortado
 Share

Recommended Posts

Hva er det som skiller disse to dieselmotorene, noen sier volum 2.0 og 2.5 andre sier volumet er akkurat det samme kun softwaren i motorstyring er forskjellig. Tenker på den modellen som kom i 2004.

Er det forskjeller også på dyser, pumper og turboer som feks på VAG sine dieselmotorer eller er det kun software og eller volum?

Hvilket chip børe brukes for mer power? Ønsker selvsagt mest mulig power men også kjørbarehet. Hørt om at det finnes kompressor-kit som kan ettermonteres ved bytte av større turbo. Noen som vet noe om det, og evt. hvilket merke og pris vi snakker om? (lille VW Polo har hatt både kompressor og turbo orginalt og det har funka fint)

Noen som har erfaring med chipping/trimming av 520/525 D?

Hørte at en hadde chippet helt opp til 250 HK og kun byttet luftfilter og større eksos, synes det høres tvilsomt ut jeg. Går det virkelig å ta ut så mye av disse bmwene?

Link to comment
Share on other sites

den ene er 4 sylindret,og den andre er 6 sylindret,så en viss forskjell er de jo...

Ok. Så det betyr at den 6 sylindra 525 D har 2.5 l volum. 2 extra sylindre og en extra halvliter på volum bør jo bety at 525 D vil kunne chippes adskillig mye mer enn 520 D med fire syl?

Likevel når en ser på forskjellige nettsteder ang. chipping så er jo effekten nesten lik på de to motorene når de er chippet. 215 HK på den største og 205 hk på den minste. Hadde ventet meg større forskjell her altså.

1: Er 215 hk max en kan få ut av en 525 D ved chipping og 205 hk for 520 D?

2: Hva må en evt. gjøre for å komme nærmere 250 hk? (eksos, dyser, turbo etc)

3: Noen her på forumet som har erfaring med trimming av diesel 525 utover chipping? (pris, holdbarhet, leverandører etc)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...