Jump to content

m52b20-->m52b28 e46


steinar84
 Share

Recommended Posts

noen som vet om dette går. er ledningsnettet likt? vist jeg flytter over motorstyring, startsperre modul m.nøkkel og instrument?

har en liten tanke om å bytte motor,gir og ha på en dif brems. muligens 2,8 med kompressor. men gidder ikke om det er for mye styr å bytte motor. er mekaniker selv. men hoved spørsmålet er om ledningsnettet er likt. siden det er to så og si like motorer. bare boring og slaglengde som er forskjell.

Link to comment
Share on other sites

Hei. Så lenge begge motorene er enkel Vanos, tror jeg det skal gå uten problem. Regner med at motorene har samme ledningsnett så lenge de kommer fra samme serie. J. Hofstad på forumet her leverer chip som fjerner startsperren, så da passer en 328 hjerne også perfekt. Er ikke spesialist selv, men planlegger å gjøre det samme. Men da også med ombygd M50 B25 innsug.

Tror at du kan bruke din B20 girkasse og clutch også uten problemer.

Eirik.

Link to comment
Share on other sites

Jeg mener at de aller første E46 328i hadde enkel Vanos. Men det er mulig at jeg tar feil. Men det er jo lett å se på motoren du tenker på å sette inn.

Eirik.

Det kan nok stemme ganske bra! 98mod hadde nok enkel vanos, min tidligere 99 328ci hadde TU maskinen, mens 98 528ia jeg hadde satt det enkel vanos i.. :)

Uansett, dette finner du ut av! Ombygging er jo mulig hvertfall:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...