Jump to content

Vinterdekk/felg til M5? Hva kan jeg bruke?


Guest
 Share

Recommended Posts

Blir litt forvirra av dimensjonene på M5. Er det mulig å sette på 17" vinterhjul, i tilfelle hvilken dim. på dekkene bør jeg bruke? Om jeg skal ha 18, går det an å gå ned på 225/40/18 fremme og bake?

Orginalt i vognkort: 275/35R18, Dekkstørrelse foran: 245/40R18

:shock:

Link to comment
Share on other sites

Det burde gå greit med begge dimmensjonene du nevner. Kan ikke se noen grunn til at det ikke skulle gå, med mindre montering av mindre felger gjør det for trangt med tanke på bremser osv. Men det ser du jo greit selv. Å endre til smalere dekk på 18" er derimot helt kurrant, og absolutt å anbefale på vinterføre.

Grunnen til den relativt saftige dimmensjoen står som original i vognkortet, er rett og slett for at den ble levert slik originalt. Og å gå noe under denne har vel aldri vært noe problem så vidt meg bekjent...

Link to comment
Share on other sites

Da tror jeg at jeg vil finne meg noen 17" felger.. Føler det blir overkill med 18" på vinter. Hadde det på caben min tidligere, noe som resulterte i kjelkefølelse!

Link to comment
Share on other sites

Er M5 breddet på noe vis?

Nei, den er ikke det, men den har på en måte litt valsa hjulbuer. Er mye mer gods på en vanlig E39 enn på en M5. Derfor du får plass til så sinnsykt brede felger på en M5 i forhold til en vanlig E39.

Annbefaler deg å kjøre på 17" istedet for 18" på vinter. Hadde 17" på vinteren på 540'en, og det fungerte veldig fint. Hadde 18" på E46'en på vinteren, og det fungerte veldig dårlig. Kom meg ikke frem noen steder.

Skal du beholde den alikevel?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...