Jump to content

e39en går ikkje på fram


Eirikhand
 Share

Recommended Posts

er igrunn rart den ikke virker da. Kan være kassa legger seg i nødmodusen uten at feilkodene slettes, men da skal den virke og en gult lys for girkasseproblem skal lyse. Kobla til absolutt alt helt sikkert?

Har du det ville jeg tatt med et sted hvor de kan slette feilkodene som evnt. ligger der

Link to comment
Share on other sites

Sjekk oljenivået dersom det kan ha rent ut noe. Skal ikke ha gjort det om du har skrudd av konverteren og latt den sitte på kassa når du har holdt på.

Det gule tannhjulet er varsellampen for feil med girkassa.

Er oljenivået ok så synes jeg du skal få slettet feilkoder

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke så enkelt nei, men grunnen til att du ikke får den i drive kan vere feiljustert gearkabel. i alle fall må du løfte bilen så du kommer til under kassa. bil må stå vannrett og bakhjul må kunne rotere fritt. Sjekk først om kabelen er justert ved å sette gir i drive mens bilen går på tomgang og løsne overføring på kassa, beveg så armen på kasa for å se om den går da. juster ev. kabel etter det. Om det virket skal bilen kjøres ca. tre mil fo å få varme på gearolje før nivåkontroll, om det ikke virker fyller du olje men da blir det kansje for mye så det må sjekkes på nytt etter å ha kjørt en tur. Prosedyren på nivåkontroll er: Finn oljeplugg, den sitter på siden av kassa rett over bunnpanne nær gearkassefeste, obs. du skal bytte tetningsring. la bilen gå på tomgang under hele prosessen, før girvelger mellom alle stillinger, start og avslutt med park. Fyll olje til kant på påfyllingshull. Ved endelig nivåkontroll skal oljetemp ligge på mellom 30 og 55 grader C.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...