Jump to content

850 i nødprogram


kim MPower
 Share

Recommended Posts

Skulle flytte 850`n til ett verksted igår etter at den har stått en måneds tid å tappet batteri, har visst om en liten lekkasje så batteriene var selvfølgelig tom så jeg måtte dra den i geng med batteriet fra en annen bil.

Vel, når jeg så hadde fått igang motoren og kom ut på veien merket jeg straks at det var null pådrag, stoppet straks og satte girkassa i fri, og prøvde å ruse motoren, den stoppet da på ca 2500 omdr, greide å komme meg fram til verkstedet men det gikk ikke særli fort :D

Det jeg lurer på er om strømlekkasje og dermed tomt batteri fører til at motoren går i nødprogram, og i tilfelle det er det, hva må til for å få tilbake kreftene???

Link to comment
Share on other sites

vist du har vært tom for strøm og du henter start hjelp fra en annen bil så kan bilen gå i nødmodus. så da må du restart systemet.

kan prøv å koble batteriet helt ut å vent en stund så kobler du på igjen. men da må batteriet fult med strøm når du koble til igjen.

vist ikke så må du inn med data å slett feil koden. kommer sikkert en feil kode med Low power ........ eller noe sånt.

Link to comment
Share on other sites

Hvis det har vert lite strøm på batteriene, så går den i nødprogram (begrenser åpningen på gass spjeld) å du kan ikke kjøre mere en ca 40 km/t. Det er bare å stoppe bilen, å lade opp, eller skifte batteriene, så skal det være i orden igjen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...