Jump to content

Hva med å oppfylle sine plikter?


336mik
 Share

Recommended Posts

Er det normalt å ha en sånn gi faen holdning blandt unge folk i dag?

Har kjøpt og forhånds betalt noen deler fra en her på forumet,for en og en halv uke siden(fredag 30.januar),og han lovte at disse skulle bli sendt mandagen etter(2. februar).

I saken opplyste jeg også at jeg ville ha sporings nummer på pakken,og det sa han jeg skulle få så fort pakken var innlevert.

Fikk ikke noe sporings nummer den mandagen,kontaktet selger,og han hadde blitt hindret i å sende pakken på mandag,og lovte å sende den tirsdag.

Tirsdag kom,og ikke noe nummer.heller ikke onsdag,torsdag,eller fredag.

Så klarte jeg å få kontakt med selger igjen,og han lovte å sende pakken lørdag,og skyldte på at telefonen hans var blitt borte,og at han hadde vært uten nett hele uken.

Jeg smurte meg med tålmodighet,og ventet til lørdag kveld,da jeg igjen kontaktet personen,og etterlyste sporings nummer.Ble da servert løgnen om at pakken avr sendt lørdag,og at sporingsnummeret lå i bilen,og at han skulle hente det etter at han hadde spist middag.

Søndag går,og ikke noe nummer.Så kommer mandag,og jeg får igjen kontakt,og da var plutselig pakken sendt på mandag,og sporingslappen lå fortsatt i bilen ble det påstått,men da var det plutselig for kaldt å gå ut(faen så mye dumme unnskyldninger),og han lovte å sende meg sporings nummer på dagen i dag.Intet sporingsnummer kom,og jeg sier ifra til han på alle mulig måter at jeg skal ha sporings nummer i dag innen kl 18,eller så anser jeg handelen som svindel,og at han får ta følgene der etter.Da svarer han med det dumme svaret: hvorfor skulle jeg svindle noen?

Ikke akkurat en begavelse å gi sånne svar.

I så fall,nå har klokken passert 18.00,og jeg har ikke fått noe sporingsnummer på pakken,så da er det vel en svindel.

For de som skulle lure på hvem dette er,så er det bare å ta en titt i prosjekttråden min.

Handel med et sånt rotehue anbefales IKKE!

Link to comment
Share on other sites

er det den veiva det er snakk om? isåfall så har jeg kjøpt deler fra han 3 ganger og fikk sporingsnr på de to første pakkene og delene var like bra som selger sa den ene av de tok veldig lang tid da posten sendte pakken nedover i landet istedet for oppover. siste pakken fikk jeg ikke sporings nr og venta litt over ei uke på delen. men den kom og var bedre enn ventet. så kjenner jeg denne karen rett så ordner det seg nok:)

Link to comment
Share on other sites

Hadde nok vært mye enklere å skrevet nicket her slik at de som ikke gidder lese 32 sider av prosjekt tråden din for å finne ut hvem det er også får vite det.

Ikke pga prosjekttråden din var kjedelig at jeg sa det, snarere tvert i mot :)

:D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...