Jump to content

Batteri fullt, men får bare start med startkabler!!??


svinet
 Share

Recommended Posts

Hei..

Jeg har en e46 330diesel men har et problem med å få start på den på dager med minusgrader. Har ladet batteriet til det ble fullt men den startet ikkje selvom. Det er strøm nok høres det ut som. Men bruker jeg startkabler starter den på 1 sekund. Og har jeg først fått start på den så kan jeg skru den av og starte den igjen hele tiden den dagen. På dagen med litt plussgrader starter den men da er den litt treig.

Noen som har vært ute for noe lignende eller kan tenke seg hva det kan være?

Håper på svar.

Link to comment
Share on other sites

garantert en celle ja, hadde en kompis me samme problem på en tahoe.. målte 13v på batteriet.. dette sjekker de fort på et batteriservice sted..

han fikk denne sjekken gratis :) om du er usikker og ikke har lyst kan du jo prøve et annet batteri :) om det er samme feil så har du jo angrerett? :D

Har man ikke? :D

Link to comment
Share on other sites

Da har jeg kjøpt og montert nytt batteri men det ble dessverre ikke bedre. Bilen startet idag men det er ikke så kaldt så den hadde kansje startet på det gamle batteriet også. Men den var grådig treig. Må holde tenningen i ca 10sek før den endelig starter. Dette er jo en diesel så den skal jo glødes før start. Jeg la merke til å glødelampen slukket veldig raskt etter batteriskiftet og så kom den tilbake i 1sek midt under kinningen.. Jeg aner bare ikke hva det kan være. Det er jo en 04 model som har gått lite.. Hmmm...??

Link to comment
Share on other sites

Det er jo et lite vindu på batteriet som du ser ned i batterivannet og kan se fargen. Hvis fargen er grønn skal batteriet være fullt og hvis det er svart så skal det lades og hvis det er blankt så skal det skiftes. Både det nye og det gamle var en klar grønnfarge på. Det jeg syns er merkelig er jo at bilen er veldig temperaturavhengig. Er det varmt så starter den 95% av gangene. Og det at den startet rimelig kjapt når det brukes startkabler tyder vel på at det kansje er en dårlig kobling et sted?? Hvor kan denne dårlige koblingen isåfall være??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...