Jump to content

SJÅLET!: '86 320i M-tech 1 - Funnet igjen!


cmn
 Share

Recommended Posts

En kamerat sin nyinnkjøpte BMW ble stjålet i kveld utenfor Spar i Våler i Solør (Hedmark). Bilen ble stjålet mens vi var inne og handlet ca kl. 19.15. Var inne i maks 10 minutter, så var bilen borte da vi kom ut igjen...

Bilen som ble stjålet er en Diamantsvart 4-dørs 1986 320i med original M-tech 1 styling.

Regnr RF 56270.

Bilen har også sotede baklys, og det står M 320i på bakluka. Bilen er mest sannsynlig i området Kongsvinger, Flisa, Elverum, Stange, Hamar. Av diverse årsaker har vi visse mistanker om bilen kan befinne seg i området Elverum/Stange/Løten/Hamar.

Bilen har verken seng eller takstativ på nå, men det var eneste bildene jeg har av den. I tillegg er blinklys foran samt baklysene sotet.

Om noen ser noe eller hører noe, ta kontakt med politiet på 02800, eller send gjerne sms/ring meg på nr 977 89 356 (eventuelt pm).

CIMG2976mini.jpg

CIMG2978mini.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bilen stod nok ikke på tomgang nei. ;) Karen har jo ikke hatt bilen i mer enn to uker heller... Det verste (for han) er nesten at bamsen og tingene til den 3 år gamle sønnen hans lå igjen i bilen...

Link to comment
Share on other sites

Er mye politi overalt nå i helga, så sjansen burde være god for å finne den igjen. Skal holde utkikk!

Er en del politi utpå ja, så får håpe noen møter på bilen eller finner den igjen i nogen lunde hel stand! Bra du/dere holder utkikk! :)

Link to comment
Share on other sites

Kjipt at det skal være så mye idioter rundt om. Ikke så taktiske heller spør du meg. Er vel heller ikke no getaway bil om dem skulle få purken i hælene.

Min Golf diesel men 75 hk er vel ikke den rette getaway det heller.

Er vel noen som trengte noe deler til sin BMW.......

Link to comment
Share on other sites

Som sagt, verken takstativ eller seng var på bilen for øyeblikket :P Det bildet der tok jeg bare fordi det såg så dumt ut :P Men det er bilen på bildet som er borte, uten taktstativ med sota baklykter :)

Link to comment
Share on other sites

Ikke det at det hjelper så mye her forresten, men har vært i avhør og snakket med politiet i dag. Både jeg og fornærmede (som det heter i slike saker), samt begge brødrene til vedkommende har sterke mistanker ang. gjerningsmann. Det finnes med andre ord en mistenkt i saken. Bilen er etterlyst i hele Europa for øyeblikket, pluss at det finnes en mistenkt i saken. De fleste håper at bilen blir funnet nogen lunde hel, pluss at vedkommende som har tatt bilen får en aldri så liten lærepenge (om han/hun blir funnet).

Link to comment
Share on other sites

Bilen er nå funnet igjen! Eieren fikk en tlf fra politiet rundt kl.11 i dag. Bilen er hel og grei utvendig, og for det meste i grei stand innvendig. Hendler til blinklys og vindusvisker osv var knekt og den ene var rett og slett borte... Plasten rundt rattstammen var også ødelagt, i tillegg til tenningslåsen. Dashbordet var også litt skadet. Så ny tenningslås samt dørlåser er bestilt. Dessverre var bamsen og klærne til sønnen hans borte...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...