Jump to content

Pærer i E36


brynjar90
 Share

Recommended Posts

noen som vet hvor mye det ca koster og få byttet alle pærerne i en e36 1992mod... hos versted eller gjøre det selv? pærerne bak var relativt greit å få tak i men pærene foran er litt verre med...noen som kan komme med en beskrivelse (bilder) :) på hvordan dette gjøres`? på forhånd takk for hjelpen

Link to comment
Share on other sites

Bak på lyktene er det noen "kopper" som du bare klipser rett av. Når du har tatt dem av tar du av ledningene, og deretter løser den metalltingen som holder dem fast. Når det er gjort er det bare å ta ut pæren og skifte den selv. Tar deg max 5min å skifte alle pærene! Lykke til :wink:

Link to comment
Share on other sites

Du tenker på pærene i frontlykter og evt spredere?

Dette gjør du enkelt selv. Spar deg for det verkstedbesøket.

Bak frontlyktene dine er det et lokk bak hver reflektor. Avhengig av hvilken type frontlykter det er, så er det også forskjellige typer lokk, men det er ikke noe vanskeligere enn å åpne et syltetøyglass.

Av med lokke vil du se pæra med en slags klemme over seg. Løsne denne og pæra er løs. Er som regel H1 pærer som er brukt foran på E36.

Spredere:

Her må du inn med noe tynt noe for å treffe en hendel som løser ut selve lykta. På innerste siden av hver lykt mellom lykt og fanger må du stikke inn en tynn skrutrekker f eks. evt gå inn unden ifra og løse ut lykt.

Edit: var litt treig ja :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...