Jump to content

E34 540 kompressor problemer


prohognes
 Share

Recommended Posts

Har en 540 med kompressor kitt fra vortec. Bilen startet med å fjuske på høyt turtall. Nå går den ikke på tomgang. Bruker nesten 4 liter på små kjøring og 2 liter på lang kjøring. Brukte 1.3 på små kjøring og 0.8 på lang kjøring før.

Har tatt diagnose. Fikk opp feil verdier på luftmassemåler og feil på lamda1. Nullstillte og da kom lamda feilen bort.

Prøvde en annen massemåler men ingen forskjell.

Byttet plugger og alt av vakum slanger + div...

Hva kan være galt?

Link to comment
Share on other sites

Takk for respons. :)

Har snakket med ess. Manglet vist en motstand på den gule og gråe ledningen fra massemåler til hjernen.

Den blir sendt i dag:)

Men lurer også på om noen vet om jeg må gjøre noe får å få bilen godkjent med kompressor? Er E34 m5 3.8 understell og bremser på bilen.

Har også en E21 2.6l med turbo. Hva som trengs å gjøres for å få denne godkjent?

Mvh Runar

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Nå fungerer bilen som ei kule, etter at jeg fikk montert motstanden.

Men, den bruker MYE bensin endea( 4liter på små kjøring 2 liter på lang kjøring) og går litt ugjevnt på tomgang noen ganger.

Kan det være lambdasondene som er defekte?

Link to comment
Share on other sites

Byttet nye lambdasonder. Nå går bilen helt fint på tomgang, men vet ikke hvor mye bensin den bruker enda.

Kjørt bare 2mil etter lambda bytte.

Lukter mye bensin ut av eksosen enda.

Bestillte tempføler i dag, greit å få byttet det så vet jeg at d er i orden.

Tempføleren står i radiatoren ja?

Takker for god info! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

det du kunne ha gjort er jo å demontere kompressorkittet og selge det til meg. ;)

ang. godkjenning tror jeg det kan bli veldig vanskelig siden E34 aldri ble levert med noe mer effekt enn 340hk. selvfølgelig kunne du ha montert et digert drivhjul til pressa og senket trykket til 0,2 bar for så å få den benket til under 340hk, men tviler på at de går med på det.

hvis du finner tråden til E36cab1 hvor han bygger en E34 med V12 og twinturbo har han skrevet en del om sine konverseringer med BT.

Link to comment
Share on other sites

Den stod i radiatoren ja :)

Sikker på det du? Givere til el.kjølevifte pleier å stå i radiator,men motortemp.føler til ECU og instr.bord står som regel på motor en plass.

Hvor mangen ledninger var det på denne og stod den montert oppe eller nede på radiator?

Og som S.Hafsmo sier,største utfordringa med bil av årsmodell 89 eller nyere(kat) er avgasskrava ved montering av kompressor.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...