Jump to content

Nødblink-feil - e34 *LØST*


Kash
 Share

Recommended Posts

I boblen min, så begynner nødblinken slik som dette når det er en elektrisk feil. I mitt tilfelle var det viskermotoren som jordet seg i cdspilleren og kortsluttet sikringen til kretsen.

Poenget var vel at releet for nødblinken også indikerer elektriske feil i systemet. Jeg ville startet med å sjekke alle sikringene..

Link to comment
Share on other sites

Blinklysrele, hadde samme feilen på min. Sjekk også alle kontaktene i underkant av bryteren. :)

Husker du eller noen andre hvor den sitter evt. hvordan den ser ut (farge)? Var ute og sjekket alle rele i motorom og under baksete, men fant det ikke. Hvis noen vet hvor man får tak i serienummer hadde det vært gull, nybegynner her :wink:

Link to comment
Share on other sites

Funnet rele og prøvde ett annet på hoggern, samme greia, endte med å kjøpe ny bryter også da det visst skal være konstant lys i den, men det kommer ikke på i det nye heller.

Når jeg spurte om evt. nytt rele på bmw nevnte de spesielt hengerfeste, da er det jo 1+1 at hengerfeste har noe med det releet å gjøre, og det brukte jeg for ikke lenge siden, så da har kanskje noe skjedd rundt det. Noen som vet om det blir satt inn rele spesifikt under ettermontering av det? Hvis det er rele til hengerfestet hadde det vært greit å dratt det ut og se om noe skjer.

Ang. lyden så kommer det fra inni instrumentpanelet, der tikkingen kommer når en blinker hvor det enn er (clueless) :lol:

Mye greier, men sånn er det når en er hobbymek, setter pris på hjelpen folkens :wink:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...