Jump to content

null lyd i e36 copue 93mod


Recommended Posts

har et problem jeg gitt , var ute og kjørte her om dagen , og plutslig forsvant alt av lyd :S men bassen var der enda , og når jeg kom hjem tok jeg ut den ene høytaleren nede i frontsettet , også tok jeg direkte ledninger fra høytaleren og rett til iso ledningene bak ved spiller'en og da spilte de ?... jeg har skjekket alt av de "sammenkoblingene" bak spiller'en , helt til der ledningene går videre nedover og bak kjørepc'en osv og ned i "under" dæsjen , er det flere "sammenkoblinger" videre ned under dæsjen??.. hva kan det være?.. takk

Link to comment
Share on other sites

bmw 320is coupe e36 93model

alt av ledninger er orginalt , har bare kjøpt nye høytalere og byttet ut de gamle , og har hatt de nå i ca 6 månder eller noe , også plutslig sluttet de og spille ;S mennhe , det som er rart er jo atte der er 16 ledninger:S

en høytaler har 2 ledninger , minus og pluss , og jeg har 3 høytaler vær side foran , 2 i døra og en nede ved beina , det er 6 høytalere og det vill jo si 12 ledninger , også 2 i hattehylla , og det blir jo 4 ledninger til , da er jeg jo oppe i 16 ledninger som "plutslig" mistet kontakt uten videre :S?...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...