Jump to content

Stort problem i min E30


Dagga9
 Share

Recommended Posts

Hei,

Var ute å kjøre tidligere i dag også kom det en liten kneppe lyd, enten fra motoren eller girkasse, så mistet jeg all trekkraft. Motoren gikk fortsatt på tomgang, men når jeg stoppet å rulle så tok det noen sekunder så stoppet motoren også. Jeg forsøkte å starte den igjen, men det ville den ikke. Har ikke forsøkt å starte den igjen, tilfelle det er reima som har ryket. Jeg har ikke hatt noen mulighet til å titte på dette i dag. Så tenkte å høre om det var noen her som hadde noen forslag.

Er det mest sannsynlig reg reima som har gått? Eller er det noe annet som kan være problemet? Motoren ble forøvrig overhalt med nye ventiler, reg reim osv for ca 12000 km siden.

Link to comment
Share on other sites

regreima er det ialle fall ikke for da hadde det stoppa momentant.. ville mer tro det var bensin problemer eller liggnende sånn som du beskriver problemet

Da har jeg feilsøkt litt, og regner med at det er bensinpumpa som har gått! Det kommer i hvertfall ikke noe bensin frem til fuelrailen. Sjekket også under baksetet, og det kommer heller ikke noe bensin der når jeg forsøkte å starte bilen. Hører heller ikke at det går noen pumper. Så det tyder vel veldig på at jeg ikke har noe bensin trykk?

Link to comment
Share on other sites

sjekk sikringa til bensin pumpa

Ja, den er hel. Jeg kom frem til at det var sikring nr 11. Det var forøvrig ingen sikringer sim var gått. Går

bensinpumpa gjennom noe rele'? Eller er det kun 1

sikring? Skal ta av den utvendige pumpa og teste den på et 12v batteri, men jeg er litt usikker på hvor den sitter under bilen??

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Da har jeg fått sjekket opp litt ang problemet mitt.

Jeg koblet strøm direkte på pumpa, så den er i orden. Når jeg koblet dette direkte på pumpa, så pumpet den bensin frem, men jeg fikk fortsatt ikke startet. Jeg fjernet relèt og strappet dette, samtidig som jeg hadde strøm direkte på pumpa, og da fikk jeg fyr på bilen. Jeg forsøkte å bytte dette relèt med det relèt som går på lysstyringen i bilen. Men dette hjalp ikke. Har lest litt ang dette og det er også et innsprøytningsrelè. Og iflg koblingsskjemaet til bilen så har disse en forbindelse med hverandre. KAn det være at det er begge relène som har gått evt om det kun er innsprøytningsrelèet? Etter som disse er koblet sammen på? Jeg har ikke forsøkt å erstatte dette relèet, da det ikke er likt som alle de andre.

Er det noen som har noe mer erfaring fra lignende problem?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...