Jump to content

Fjusking - E34 525 M20 og andre problemer


stianhf
 Share

Recommended Posts

Som topic sier, så fjusker bilen ved spesielle rpm. Ved ca 2000 ved tomgang, og ved ca 3500 virker det som om den mister krefter. Avhengig av gir, klarer den å komme over 4000 rpm og da oppfører den seg fint igjen.

Dersom motor er kald, oppfører den seg som kenguru ved ca 2000 rpm.

Noen som har noen råd til hva som er problemet?

Kjører nå på 98 oktan, da jeg fant ut at den fjusker mer når jeg fyller 95.

----

Update: Nye NGK plugger montert, ingen fjusking lengre

Nytt problem: førerdør går ikke igjen. Når jeg skal lukke døra, kommer den i retur ut fra bilen, går ikke i lås.. om jeg lukker den forsiktig, lukker den i "halvåpen" posisjon, jeg må presse døra inn for at den skal lukke skikkelig. Har også vært ute for at den åpnet seg under kjøring (ikke gøy!!) Noen som vet hva problemet er?

Annet problem: vakumslange løsner fra spjellhuset, slange nr. 4 på bildet:

10.png

Metallbiten på spjellhuset som slangen er festet til er løs, hvordan kan jeg feste den? Vil en eller annen slags lim være nok?

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd å starte uten LMM, men da vil den ikke gå :P

Skulle hatt en annen LMM å teste med, er såpass dyre at jeg ikke vil kjøpe uten jeg vet at det er den som er synderen.

Link to comment
Share on other sites

Da er pluggene byttet. Byttet de gamle Denso pluggene mot NGK. Nå fjusker ikke bilen lengre, drar jevnt hele veien til sperra.

Et spørsmål bare. De gamle Denso pluggene var ganske hvite, hva kan være grunnen til det?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...