Jump to content

subber spiller 10x bedre med åpen luke


Recommended Posts

har 2 stk MA audio subber i min e46, bygd kasse slik at subber er vendt bakover og reflex inn mot midtkonsoll bak (inn i coupen)

drives av en phoenix gold forsterker, husker ikke watt, men den er mer enn nok til og dra subbene. men det som er. er at når jeg åpner bagasjeluka dobles omtrent lyden inne i bilen,hva har dette seg av? og hvordan kan jeg få den lyden inn i bilen uten og åpne luka?

Link to comment
Share on other sites

Bassporten skal væra på same side som basselementa.

Du prater om midtkonsoll, er det skiluka du meiner?

Vend basselementa og porten inn mot skiluka. Lag kassen slik at det er tett imellom kassen og bagasjerom. Da blir all trøkket inn i skiluka.

Link to comment
Share on other sites

enkelt og greit at bassen spille rpå mere luft når du åpner luka. du opplever sikkert det samme om du åpner dører og eller vinduer.

Du har kansje sett at folk trykker imot dører og løuker på DB-drag konkuranser. Dette er nemlig for at de ikke skal kunne stjele noen få db extra og få bilen så tett som mulig.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Feil, problemet er at når man har 2stk subber, så trykker dem så mye luft, at den vil slå tilbake på subbene, d resulterer til at subbene ikke klarer å pumpe på trykk, så når du åpner luka di, så vil jo subbene få jobbe ordentlig,derav mere lyd, men d er riktig d at du må få bygget d slik at trykket går inn i bilen :)

Lykke til

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...