Jump to content

styringenhets feil? HJELP


thomjak
 Share

Recommended Posts

BMW 316I 95.

Lørdags morgen etter en kald natt skulle jeg på jobb og bilen begynnte å fuske no veldig på lavt og høyt turtall. Trodde det kunne være at den fikk for lite luft eller bensin. Etter å ha utelukket om den fikk for lite bensin begynnte jeg å lure på om luftmengdemåleren eller lamba sonden var gått. Har byttet luft filter, belg, slange og sjekket tennplugger (som var litt sprekt). Har også hatt kondensfjerner på tanken.

Har hatt den på verksted der dem kjørte diagnose med 2 forskjellige apparater og mekanikeren sa at dem ikke kunne få kontakt med selve "hjernen" og dermed fikk dem ikke ut no feil meldinger.

Bilen fusker så mye at kjøre gleden er totalt forsunnet, vinduet på fører siden vil nå ikke kjøres helt opp og da er det ca 10-15 cm åpent hele tiden. Etter det jeg har fått av informasjon så sier dem at styringsenhenten kanskje har fått no vann av slag på seg og dermed er det elektroniske forstyrret. Kan også legge til at når jeg slår på blinklysene så rører instrument viserene på seg i takt med blinklyset.

trenger sårt råd og hjelp da jeg ikke veit hvordan jeg skal angripe dette eller har no god økonomi. :?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...