Jump to content

Sosial Bmw kveld - Sanden Hotell fredag 16 okt fra kl 18.


Glenno
 Share

Recommended Posts

Hei!

Etter at en gjeng av oss har pratet om å ha en sosial kveld for bmw hoder i Hokksund gjør vi alvor av dette. Sanden Hotell i Hokksund førstkommende fredag 16 oktober fra kl 18.

Vi ser litt bmw filmer (eget matrilell fra bl.a autoslalom G.Raceway.., skravler, spiser pizza og drekker litt for dem som vil det, alle er hjertlig velkommen.

Stramvaier er i diaolog med hotellet om låne prosjektor og lån av egen del av lokale mot at vi spiser og drikker fra hotellets meny :-).

Gi beskjed om hvem som kommer enten her i tråden, pm... .

Mvh

("Stramvaier", "Glenno" og "HelgeB").

Link to comment
Share on other sites

Ja ja får vel slenge innom jeg også da, he he - med filmer ;-). Brenner ihop siste ss2 g.raceway nå. Men tror jeg skal ha filmer for noen kvelder egentlig og håper det dukker opp fra andre også :-).

Link to comment
Share on other sites

Kjempe bra Glenn, Vi får drekke mye øl og se masse gode filmer på fredag. Gleder meg

Ja nå fikk jeg brent ei dvd plata fra treffet nest siste ss2 g.raceway der både jeg og HelgeB filmet. Ble ganske greit i mine øyne ut ifra utstyret og kunnskapen om filming/redigering vi har. Sitter med endel matriell helt ifra 2006 lokalt(bimmers og bmwccn, pluss snutter fra dtm usa jeg har slengt ihopes. Ennå har jeg masse jeg ikke har redigert men håper snart andre også viser litt intresse til snekre sammen noen også. Tror vi får ta flere slike treff om det blir greit oppmøte til fredag. Sendt avgårde par sms ikveld til noen lokale, så litt spent.

Regner med det er mange som sitter på bilder som sikkert fint går an lage videoer av samt video klipp. Dette burde folk ta med seg for dette er type kvelder å vise det frem istendfor la de støve ned ;-). (Jeg håper spesielt Hagenisse vil bidra etter hvert da hans inboard filmer er vel ønsket se som komplette filmer?).

Gleder meg stort :-).

Edit Bl.a video/bilder fra:

Diverse: http://www.youtube.com/profile?user=glennoo0#g/u

Siste ss2:

http://www.bmwccn.no/nor/kapittel3/fora ... ?Id=550224

http://www.bmwccn.no/nor/kapittel3/fora ... ?Id=550080

Bimmers.no:

http://bimmers.no/modules.php?set_album ... _album.php

Link to comment
Share on other sites

Jeg er klar med 8-9 dvd filmer for kvelden :-). Her er alt ifra vårmønstring, rudskogen, våler, sparke treff, istreff sigdal hordaland , autoslalom sommer og vinter 2005-2009 (som jeg selv har filmet og redigert). Hagenisse skulle også prøve hive ihop en inboard film samt at z3 mannen hadde flere årganger av bmwccn klubb videoer til senere anledning. Men vi får se på oppmøte først ikveld ellers flytter vi det til Stramvaier kansje? :-).

Link to comment
Share on other sites

Her var det kjemperespons!! :P hoho

He he ja kunne kansje bare sløyfet disse trådene får de som har svart har jo kontakt neste hele tiden ellers. Men hyggelig da om det kom flere :-).

Link to comment
Share on other sites

ble ett par pils og kald pizza på meg siden jeg var sen;)

Ja ble hyggelig stemning. Skulle vært med ut vider igår GeirAndre, ble ganske så liv i Mjøndalen på natta og alle kom seg vel hjem :-).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...