Jump to content

Sikkerhetsbelte sitter fast (!)


hartvix
 Share

Recommended Posts

Dette må være det mest tåpelige bilproblemet jeg har hatt. Jeg klappet ned baksetene mine i dag og løste de også ut nede slik at de var helt fri. Når jeg skulle sette på plass setene igjen hadde det ene sikkerhetsbeltet glidd et stykke inn slik at det ikke gikk an å sette på plass seteryggen. Problemet er at jeg ikke får ut igjen beltet heller! Så nå ligger seteryggen løs i baksetet med bare en liten slakke ned til festet.... :? noen som har et tips til hvordan jeg kan få beltet ut igjen og seteryggen på plass? E36 coupe, 95 mod.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Sleit med det samme når eg bytte seter i min. Endte med at eg demonterte heile den beltegreia, så klippet eg en hvit plastikktapp som stoppet i ett tannhjul. Så sjekket eg at låsen funket ved å dra kjapt og hardt, monterte det tilbake igjen og prøvde igjen og slite og rykke i det, låste seg som normalt hver gang.

Den hvite tappen eg klippte vekk er bakom det gule dekselet på ene siden av beltesystemet, når du har skrudd det utav. Du ser det lett når du har fått av det gule lokket.

Lykke til.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...