Jump to content

Nesten ingen respons på gasspedalen :-o


Mons1
 Share

Recommended Posts

Har et tidligere innlegg om 3-4sek "turbo-forsinkelse". Det var slik at jeg gav gass, så gikk det 3-4sek før motoren reagerte.

Jeg tok en diagnose og fikk om brudd på ladelufttemp-føleren og ja pluggen var løsnet. Har plugget den inn og feilen forsvant i loggen, men virker ikke som det hjalp. Har vært på en liten påsketur og kjørt 1time. Samme symptomer. (Bilen går som ei klokke i over 100km/h, men mister igjen responsen under 70km/h). Så stoppet jeg i noen minutter før jeg kjørte siste bakken hjem. Tok løs i lyskrysset og kjørte opp bakken. Bilen tok løs men ved 20km/h så stoppet motorkraften. Bilen bare fortsatte å kjøre i 20km/h og selv om jeg trødde gassen i bunn, så skjedde ingenting. La merke at forbruksmåleren ikke reagerte da jeg gav gass. Akkurat som noe nektet motoren i øke diesel-tilførselen. Det var ingen fjusking, men rolig gange.

Så trykket jeg ned kick-down og forbruksmåleren økte sakte og da den passere 1l/mil så våknet motoren og skjøt voldsom fart opp bakken. Jeg ser ingen svart eller blå eksos når jeg gir gass.

Er det mangel på luft, eller noe annet? Som sagt det var ingenting i feilloggen enn tempføleren og den er plugget inn igjen.

Virket som om det blir værre for hver dag :-/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...