Jump to content

Stabilisatorstag ombygging, Hjelp!


AutoMartin
 Share

Recommended Posts

Stemmer det at for å bygge om fra gamle typen(med feste til stabstag i demperen) til det nye(med feste til stabstag i nedre bærearm) må gjøre som man ser på dette bildet? Altså montere de delene som er nederst på bildet til bærearmen for så å fjerne staget som går opp til demperen og da vil det passe? Må man kanskje bytte stabilisatorstaget? Kan noen bekrefte/avkrefte dette?bil8j5f7g9flae1owagj.gif

Link to comment
Share on other sites

HÆ? Mener du at du skal bytte fjærbenstaget? Den som går inn til demperen? Er bare å hente en spett å bøye stab-staget til du får på fjærbenstaget...

Ellers, så må du formulere spm ditt, skjønte egentlig ike helt hva u spurte etter.

Link to comment
Share on other sites

Hehe. Det som er, som du sikkert vet, er at de første E36 kom med feste til stabstag i demperen. Men fra 6/92, tror jeg, kom de med dette festet i nedre bærearm. Da er demperne forskjellige(med og uten feste) på disse modellene. Og jeg sitter med to dempere uten feste, mens bilen min har dempere med feste, og jeg tenkte å bygge om sånn jeg kan bruke de nye demperne mine. Og da lurte jeg om dette bildet viser korrekt i forhold til denne ombyggingen?

Link to comment
Share on other sites

Da skjønte jg hva du mente. Hør md Alxz på forumet. Han har mye mer peil enn meg på E36 og har demontert en del E36. Han har sikkert alt du trenger for å bygge om å. ;)

Mn jg r ike på pc nå, mn mobil. Så får ike kryssjekket. Sammenlign md etka på de forskjellige delene. Kan nok hjelpe dg mer når jg r hjemme. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...