Jump to content

servo/klirrelyd e46


mspec
 Share

Recommended Posts

jeg var ute å kjørte i byen tidligere idag,så la jeg plutselig merke til en lyd som kunne høres ut som at forhjulene tok borti innerskjermen når jeg svingte.lyden kom bare avåtill..men dette er ikke mulig da jeg kjører på stakkars små orginale 15" alu felger.(jeg har seff sjekket at ikke noe deksel er løst) ettervært fant jeg ut at det kanskje kunne komme en svaaaaak lyd fra rattet når jeg dreide det litt..men lyden kommer kun når bilen er i drift,nada når bilen står i ro.jeg var i garasjen å sjekket litt i farta nylig,da la jeg merke til en ny lyd.da kom det en klirrelyd fra motorrommet en plass..det var ikke en konstant klirrelyd men jeg klarte å fremprovosere lyden ved å kakke litt borti gassen.det begynte også å klirre når jeg dreide på rattet.

hva kan dette være?jeg sjekket servoolje nivået,men der var det ingen min/max merking,kun 3 hakk..jeg tolker det som at oljen skal være i midten av hakkene å da har jeg bittelitt for lite veske isåtilfelle.kan dette være årsaken eller kan det med min uflaks,være noe dyrt som styresnekke/tannstag ellerno?

eller i beste tilfelle at det bare er et deksel som ligger å vibrerer/klirrer imot en bolt [-o<[-o<

*edit* bilen det gjelder er forøvrig en 320D 2001

Link to comment
Share on other sites

Godt spm. Har desverre ikke svaret her i hodet. Da må jeg sjekker med mitt andre hodet, "arkivet " i form av dokumenter på data.

Men desverre så kan man oppleve at man må bytte olje selvom det "egentlig" skulle vært så og så lenge til. Oljeskift intervall er kun pekepinner. Det er "miljøet" som egentlig bestemmer hvor ofte man skal skifte oljer. Beskrivelsene dine låter i mine ører som smøringsproblemer i servopumpe. Disse kjenner man godt i rattet. Når det er veldig ille. Derfor råder jeg deg til å skifte ut oljen, før du må skifte pumpe.

Link to comment
Share on other sites

allright!

me mindre den ble byttet for 1 år siden kan jeg vell spandere litt fersk olje på den :D har du noen forslag til hva jeg kan bruke til å pompe ut oljen fra beholderen?jeg orker ikke å bynne å lufte å styre via tannstanga..har lest på engelske forum hvor de bare pumper beholderen tom,fyller opp,for så å gjøre det samme 1-2 ganger til..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...