Jump to content

Hviket oppsett for god bass i e34


Recommended Posts

Som tittelen sier ønsker jeg og kunne føle bassen godt helt fremme i fører setet. Så ønsker jeg også en subb som passer fint i bagasjerommet og gir litt plass til andre ting ellers vil jeg tilføre at min lommebok er ikke så tung akuratt nå så jo billigere jo bedre :)

Nåværende subb og forsterker:

Sony xployd 4 kanals med usle 400w.

Og 2* 10 Lanzer Pro series.

Dette anlegget spiller som så, men du får bare den gode bassfølelsen vis man sitter i baksetet og det er jo ikke bare dem som sitter på som skal få nyte musikken på det maksimale.

Så vis det er noen som har noe meining om hva som hadde passet til meg?

Mvh Beyeren

Link to comment
Share on other sites

Gjør som nevnt over. Skaff deg noe som spiller bra, og sett kassa slik at elementet peker inn gjennom ski-luka og ha nede midtarmlenet. Fjern alt der, så det er helt åpent mellom kupèen og bagasjerommet. Og tett 100% rundt kassa, inn mot veggen bak baksetet, så ikke noe av lyden forsvinner ut i bagasjerommet.

Jeg hadde en Kicker L5 15" pekende inn gjennom skiluka og det ga RÅ lyd :) Men det burde det også, til den prisen, og så mye jobb med å få det helt tett rundt hele.

Link to comment
Share on other sites

takk for svar og meninger :) Har fundert på det men er en del arbeid da, og så og si parmanent men vis intet annet går blir det, det jeg går for.

Er det ikke noen måte på å få go lyd inn i coupen med vanlig kasse.

Hvilke forskjeller er det på portet og uportet kasse? eller kasse me d spolene og magnetene ute?

Mvh Beyeren

Link to comment
Share on other sites

Bare bygg ei kasse som du lett får nedi bagasjen, men som tar så MYE SOM MULIG av høyden og bredden i bagasjerommet. Kan gjerne stå litt i spenn ;) Er egentlig den eneste vettuge måten å gjøre det på. Skal man ha god lyd, må man jobbe litt for det :)

Plasser både elementer og bassrør så de peker inn i kupeen, og pass på at det er minst 10cm fra veggen bak baksetet til kassa.

Når kassa er så bred og høy, trenger den ikke være veldig dyp for å oppnå nok volum til elementene. Så har du mye mer bagasjeroms-plass også;)

Funket fett i min E34. Var vondt å puste inni den bilen, bare med en Kicker 15" L5 i bagasjen, spillende gjennom skiluka.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...