Jump to content

El-vinduer, takluke og sentrallås funker ikke! E34. Hjelp?


Julian Sommer
 Share

Recommended Posts

Har søkt litt her på forumet, og lest at på E34 så sitter dette komfort-releet under baksetet. Et av de to STORE, som er ca 3x15cm. Men hvilket av disse er det?

Tikker en gang i ett av de to releene første gang jeg trykker på en av knappene til f.eks vinduene. Men så tikker det ikke mer, og det skjer ingenting.

Noen som har et til overs?

Link to comment
Share on other sites

Hei! Tipper det er sikringsholderen under baksetet som er dau. Høyre baksete, altså på passasjersiden av bilen. Under baksetet er en svart sikringsholder som mest sannsynligvis er grøt. Hadde samme problem. Grunnen til at det ikke virker er fordi det ikke er kontakt igjennom der, og den går til releet til viskere, sentrallås, vinduer osv osv. Verdt å sjekke ut iallefall ;) Jeg koblet meg bare rett forbi jeg. Gaffatape for the win :D Var på geilo og hadde IKKE noe sted å kjøpe sikringsholder osv :Phehe..

Link to comment
Share on other sites

hadde akuratt samme problem i fjor sommer

trurr det var under bakksete probleme var oss meg.

skjek alle sikring du kommer over kan vær ka som helst som lager problemer

viss du har sedan så skjekk at det ikke e brud eller knekk på ledingen som går på armen til bagasjerome..

Link to comment
Share on other sites

Skal prøve å få sett over det litt.. Er ingen ekspert på feilsøking av det elektriske akkurat, for å si det mildt.

Noen flere som har hatt dette problemet?

Tikker i releet KUN første gangen jeg trykker på en av knappene til vinduene, men så skjer det ikke noe mer.

Link to comment
Share on other sites

Akkurat samme som jeg har. Tipper du har veldig dårlig kontakt der. Er en svart boks rett under baksetet. Langs kanten på "passasjerside" av bilen. Åpne den svarte boksen og der skal det ligge en sikring. Tipper at du har hatt vann der og at det har vært is hele vinteren, men nå som det blir varmere smelter det og du mister kontakten.

Link to comment
Share on other sites

Akkurat samme som jeg har. Tipper du har veldig dårlig kontakt der. Er en svart boks rett under baksetet. Langs kanten på "passasjerside" av bilen. Åpne den svarte boksen og der skal det ligge en sikring. Tipper at du har hatt vann der og at det har vært is hele vinteren, men nå som det blir varmere smelter det og du mister kontakten.

Har du bilde av den boksen, Julian? Finner ingen boks der, annet enn en på 5x10cm ca som er rund i kantene, siden det går masse ledninger gjennom den, og mesteparten av det ser ut til å gå til jord, etter det har gått gjennom boksen. Men den ser jeg ingen sikring i...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...