Jump to content

Dekktype X3 med M-pakke


JannisR
 Share

Recommended Posts

Har en X3 07 modell med M-pakke som leveres som standard med 235/50-18 foran og 255/45-18 bak. Bilen ble levert standard med noen Dunlop sport dekk som jeg aldri har vært fornøyd med. De er veldig harde og de sporer veldig. Jeg skal nå bytte ut disse dekkene og jeg lurer på om det er noen som har erfaringer med dekk som passer til denne bilen. Jeg har kikket litt på Nokian Hakka Z, men ingen jeg har snakket med har noen særlig kjennskap til disse dekkene.

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil tippe at standarddekkene dine er Dunlop med run-flat så du vil få en stoor forbedring ved å bytte bare til Dunlop uten run-flat. Har ikke erfaring med dekk på X-biler dessverre så der er jeg blank.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror faktisk ikke at de er run-flat. Hadde en 1 serie tidligere som var levert med det og de var noe annerledes. Men, takk for svar. Jeg får spørre litt mer rundt og se om jeg finner noen dekk som passer. :)

Link to comment
Share on other sites

Det står i så fall RunFlat/RunOnFlat eller noe sånt på siden av de, og på 1eren vår var det helt j**** med Runflat foran. Den var "all over the bloody place" som en amerikaner beskrev det. Svingte mye mer enn jeg gjorde med rattet, og opplevdes som veldig ustabil i 100+. Dette var Goodyear-dekk.

Er du ute etter rene personbildekk?

Link to comment
Share on other sites

Står ikke på de at de er runflat dekk. Jeg tror vil ha personbildekk så lenge de tåler vekta. Ikke akkurat hver dag jeg er ute og kjører i skog og mark. :)

Har hørt med flere forhandlere og de sier at de kan montere Hakka Z på denne bilen, men ingen av de har peiling på hvordan de vil oppføre seg.

JER

Link to comment
Share on other sites

Tipper det hadde blitt bra jeg, har god erfaring med Nokian, men det er en dekkjede som reklamerer noe voldsomt med "fornøydgaranti" på dekk nå for tiden. Husker ikke hvilken kjede det er, men innen 14 dager eller noe sånt kan man komme tilbake og bytte i andre dekk hvis man er misfornøyd. Det er ikke nødvendigvis noen dum deal på fire nye ganske dyre dekk.

Var i litt mer økonomimodus da vi kjøpte dekk til Freelanderen vi hadde, da falt valget på General Grabber UHP som er et gatedekk for SUV. Bra priset, og fungerte veldig greit på den bilen. Ingen spesielle ting å klage på. Stabil og fin, moderat støynivå og satt godt. De var også M+S merket selv om det var sommerdekk. Kjøpte det bevisst for å ha vårt på det rene i forhold til forsikring og slikt hvis man er på langtur og havner i snøvær. Var selvfølgelig ikke brukbare på vinteren, men lovlige okke som.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...