Jump to content

Bmw 318 is -92 mod deler selges


Ecbo
 Share

Recommended Posts

Har en Bmw som eg fikk brann i lednings nettet på. Men det er mye som kan hentes, har speedometer som fungerer, speil, diff med 25% brems orginalt, 2 sett med felger og en tak luke motor.

Holder fremdeles på med forsikring sak men håper om svar snart, men trenger og vite om det er fårespørsel før eg sender bilen vekk, håper på svar fra mangen intriserte.

Kan nåes på mail:Fidi_446@hotmail.com og på tlf: 482 91 729 er på jobb mellom 0730-1530 så ser helst at man ikke ringer på de tidspunktene på forhånd takk.

Link to comment
Share on other sites

Litt mer om hvilke felger osv? dekk osv?

Har noen 17" m5 replica felger liggenes som ikker har nokk dekk mønster for denne sesonfen tror det er 225/45 17 er ikke helt sikker har også noen bmw felger tror det er 16" uten dekk de er litt felg kjørt og flasser ganskegreit vist du vil ha alu felg og kjøre på bane

Link to comment
Share on other sites

bremsekraftforsterker?

vet ikke helt om det er liv i den, vist eg ikke husker helt feil så ligger vell den i motor rommet og brann vesenet spylte hele motor rommet så vet ikke kor mye eg vil sende avgåre der i fra får og si det sånn, vet ikke helt hva som funger og ikke, får heler ikke start på den så litt vanskelig og finne ut;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...