Jump to content

e39 deler


Kentan-racing.com
 Share

Recommended Posts

Kan sjekke hva jeg kan finne.. vet der er en del dører og slikt stående her å noen pene stoff interiør.. styling er det lite av..

Hvilke farge er stoffinteriøret på? Trenger forsåvidt førersetet. Har lyst grått interiør. Hvor hen i Ålesund bor du? Kunne sikkert tatt meg en tur og sett på delene dine, om det passer? Bare å sende meg en sms på 980 85 816.

Link to comment
Share on other sites

hey.. solgte hele bilen.. men vikebil har strøkkent sort stoff interiør liggende.. pluss mye deler.. :) hør med jon eller odd johnny der du ;)

vikebil? må ha mer info om dette. hvor holder de til?

vet ikke om noen i området som har skinninteriør da?

Link to comment
Share on other sites

www.vikebil.no trykk på kontakt.. der står nummeret til begge gutta.. har ikke tlfn min her på verkstedet no så har ikke med meg nret.. De holder til i tresfjord.. kjøper forsikrings biler og bygger opp igjen.. enkelte ganger om det er totalskade så blir det kjøpt tyske biler der chassi blir brukt.. da løyver de ofte deler.. siden de har hatt to.. Vet gutta har bygget mye e39 siste tiden..

Billige på deler.. :)

Link to comment
Share on other sites

http://www.vikebil.no trykk på kontakt.. der står nummeret til begge gutta.. har ikke tlfn min her på verkstedet no så har ikke med meg nret.. De holder til i tresfjord.. kjøper forsikrings biler og bygger opp igjen.. enkelte ganger om det er totalskade så blir det kjøpt tyske biler der chassi blir brukt.. da løyver de ofte deler.. siden de har hatt to.. Vet gutta har bygget mye e39 siste tiden..

Billige på deler.. :)

Ok,tusen takk :) skal sjekke dette ^^

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...